“Doživjela sam medijski linč, a Karleuša me nije odblokirala”: Stanija o planovima, silikonima i skandalu

Najpoželjnija starleta progovorila je o romansi i razlazu od Asmina Durdžića, suparnici Aneli Ahmić, sukobu sa Sandrom Afrikom, a posebno se osvrnula na činjenicu da ju je Jelena Karleuša blokirala na društvenoj mreži Instagram.

Stanija Dobrojević gospodari medijskim nebom od samog pojavljivanja, a interesovanje za njen život ne jenjava ni danas. Najpopularnija starleta ove godine bila je u centru pažnje zbog svoje romanse sa Asminom Durdžićem, a do razlaza među njima došlo je kada je njegova supruga, Aneli Ahmić, u rijaliti programu “Elita 7”, iznela niz optužbi na njen račun.

Mnogo se spekulisalo o tvojoj vezi sa Asminom Durdzićem, da li ste još uvijek u kontaktu?

– Ovu godinu mi je obilježila javna afera zbog koje sam doživjela ozbiljan medijski linč i emotivni brodolom. Ali, poslije svega, ostala sam sa njim u kontaktu i dobrim odnosima.

Šta je bio preloman trenutak da raskinete?

– Bilo je tu više prelomnih trenutaka. Momenat kada se Aneli Ahmić pojavila u rijalitiju, pa dokazi da je lagao da je slobodan dečko, kako se meni predstavio… Čovjek nije birao sredstva da bi došao do mene i osvojio me.

Kaješ li se zbog odnosa sa Asminom?

– Možda je bila moja sudbina da prođem kroz takvu situaciju. Preživjela sam i idemo dalje.

Kakvo je tvoje mišljenje o Aneli Ahmić danas?

– Ta je godinama gledala “Zadrugu” i maštala da bude dio tog svijeta i ostvarila joj se želja! Muž joj se zaljubio u Staniju i otišao za Ameriku! A, ona je brže bolje ostavila dijete i otišla u rijaliti?! Htjela je da glumi žrtvu, ali jedna je Kija Kockar! Ušla je na konto priče “Stanija mi ukrala muža” i umjesto plakanja – mi gledamo jahanje Jaška! Fina neka žena.

Možemo li te ponovo vidjeti pred kamerama u rijaliti programu?

– Nikad se ne zna. Što se formata kao što je “Elita” teško da ćete me više gledati, jer mi ne dozvoljavaju poslovne obaveze u realnom svijetu, ali možda na kraći period uđem i sve vas iznenadim.

Tvoja guza važi za najbolju na javnoj sceni. Može li neka da ti parira i ko?

– Bog mi je dao tu prirodnu brazilsku zadnjicu, koja me je i napravila popularnom! Prirodna je 100%, dakle genetika plus trening! Niko u familiji nema takvu zadnjicu, pa ne mogu reći ni da sam od nekog naslijedila. Sličnu zadnjicu ima Sandra Afrika i mala Ema Radujko… U Majamiju mnoge “ribe” imaju takve pozadine, što je kod nas rijetkost.

Tvoj sukob sa Sandrom Afrikom je privukao veliku pažnju, da li se tvoje mišljenje o njoj promijenilo?

– Prepirka sa Afrikom je bila vrhunac “Zadruge 2”, prava poslastica za medije i publiku! Nemam ništa protiv nje, djevojka je skroz ok. Ali čačnula me je i dobila je rijaliti šou.

Da li te je JK odblokirala na Instagramu i jesi li čula njene albume “Alfa” i “Omega”?

– Jelena Karleuša me nije odblokirala i sram je bilo zbog toga. Godinama sam je pratila i gotivila, a zbog čega me blokirala? Zato što sam rekla da je Duško lijep? Svašta. Treba da me odblokira, odmah, i zaprati. “Alfa” mi se nije nikako dopala, a što se “Omege” tiče – “XY” i “Romane” su mi omiljene.

Planiraš li još neke estetske zahvate?

– Ne. Prezadovoljna sam svojim izgledom.

Koji je tvoj najsretniji trenutak u 2023. godini?

– Bilo je mnogo sretnih trenutaka u ovoj godini. Useljenje i uživanje u novom domu u Srbiji, zatim preseljenje u novi dom u Majamiju, dva luksuzna automobila o kojima sam do prije nekoliko godina mogla samo da maštam, odlazak u Aziju, Kinu… Vrijedno sam radila i ponosna sam na svoje uspjehe. Podesila sam sebi život o kakvom sam uvijek maštala…

Koga ćeš poljubiti u ponoć?

– Novu godinu planiram da dočekam kući u mom prelijepom domu pored kamina, jelke, uz gozbu i prijatnu atmosferu sa mojim najmilijima.

Da li ćeš nositi crveni veš u novogodišnjoj noći?

– Nosiću crvene čipkane gaćice za sreću!

(express/informer)

“Doživjela sam medijski linč, a Karleuša me nije odblokirala”: Stanija o planovima, silikonima i skandalu Express.

express.ba

drugi upravo čitaju