Đokovićeva izjava: Dugo smo razmišljali i donijeli nimalo laku odluku

Jedan od najboljih tenisera svih vremena Novak Đoković najavio je povratak Teniskog centra na Dorćol.

“Firma “Tara 2016 S”, u vlasništvu Novaka i Jelene Đoković, donela je odluku da Gradu Beogradu vrati zemljište i objekte u sklopu Teniskog centra Novak na Dorćolu”

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

– Dugo smo razmišljali i donijeli nimalo laku odluku da nakon više od deset godina prestanemo raditi i upravljati zemljištem, objektima i čuvati tenisku oazu. Sa velikom zahvalnošću vraćamo zemljište Gradu Beogradu.

– Na ovom mjestu deseci tisuća djece trenirali su tenis i zajedno sa svojim roditeljima stvarali uspomene i uspjehe koji će trajati zauvijek. Organizirali smo sedam međunarodnih ATP turnira, jedan WTA turnir, dobili najbolje ocjene za organizaciju, au svijet smo poslali najljepšu sliku Beograda, Kalemegdana i Srbije. Ponosni smo na to.

– Zahvaljujemo se svim nadležnim predstavnicima lokalne samouprave, Gradu Beogradu, Vladi Republike Srbije, Ministarstvu sporta, Teniskom savezu Srbije, brojnim kompanijama na ogromnoj pomoći i podršci u svemu. prethodnih godina. Hvala tisućama ljudi koji su provodili vrijeme u teniskom centru i napredovali zajedno s nama stvarajući nezaboravne trenutke. Na kraju, veliko hvala dugujemo našim zaposlenicima koji su vjerovali u naš projekt i viziju. Sigurni smo da će ovo mesto ostati sportska duša Dorćola i Beograda.

Uprava naše tvrtke usmjerit će težište rada na nove projekte, od kojih će se neki i dalje baviti teniskim razvojem djece i mladih. O tome će javnost biti pravovremeno obaviještena – istaknuto je u priopćenju tvrtke Tara 2016 S.

www.sportskacentrala.com

drugi upravo čitaju