DO SAD NEVIĐENO! ZA 1€ IDETE NA EURO – EVO ŠTO TREBATE UČINITI

DO SAD NEVIĐENO! ZA 1€ IDETE NA EURO – EVO ŠTO TREBATE UČINITI

Zaplešite u ritmu nogometne utakmice i osjetite uzbuđenje, jer München vas zove, a Meridian vodi na EURO 2024! Od danas je svaka ulaznica recept za nezaboravnu dozu navijačkog adrenalina!

Zamislite sebe kao pobjednika jer sada imate priliku biti dio ekskluzivne skupine svjedoka neviđenog spektakla koji nas očekuje od 14. lipnja do 14. srpnja. Osvojite svoje mjesto na tribinama i osjetite puls najvećeg europskog nogometnog natjecanja.

Poklanjamo vam ne samo putovanje na Europsko prvenstvo, već i neprocjenjivo iskustvo. Budite na vrhu, osvojite paket aranžman i s nama zakoračite u neodoljivi svijet nogometa u kojem se stvaraju najljepše uspomene!

Sve što trebate je imati aktivni račun na stranici meridianbet.me i pridružite se igri još danas!

Promocija “NA EUR ZA 1€” traje do 31. svibnja, a do tada – uplatite depozit u vrijednosti od 20€ jer sa svakom ulaznicom od 1€ ili više ulazite u utrku za svoje mjesto na Allianz Areni!

Ali to nije sve! Čak i ako niste prvi ili drugi, imate priliku za svoj trenutak slavlja. Bonusi i okretaji u igri Zombi apokalipsa čeka sve natjecatelje plasirane od 3. do 70. mjesta! Bogat nagradni fond od 5000€ bonusa i 5000 okretaja daje dodatnu dozu uzbuđenja.

Kompletna pravila možete detaljno pročitati ovdjea u međuvremenu se pripremite za početak skupljanja bodova, pratite rang listu i napravite plan svog putovanja u München!

Budite dio akcije na meridianbet.mejer sada je svaka ulaznica prilika za nezaboravno iskustvo.

Ako još niste kreirali račun, učinite to danas – Registar klikom ovdje i ovom prilikom osvojite paket dobrodošlice – ČAK 50 €BONUS + 10 RUNDI NA WIN&GO + 50 FREEBETA NA SUPER HELI igri!

Vrijeme je da izborite pobjedu i neka Alijanc Arena ovog ljeta postane vaš stadion iz snova!

www.sportskacentrala.com

drugi upravo čitaju