Do kraja 2023. Lav, Vaga i Rak mogli bi izreći sudbonosno “DA!”

Mnogi od nas sanjaju o doživotnoj ljubavi, a postoji nešto uistinu posebno u tome kada vas voljena osoba zamoli da ostatak života provedu zajedno.

U takvim situacijama uglavnom ostaju razoružani i oni koji možda nisu ni pomišljali na brak.

No, po istom principu, prosidba bi se ipak trebala dogoditi kada su obje strane spremne i kada ste sigurni da je osoba s kojom ste “ona prava”.

Sudeći prema astrološkim prognozama, 3 znaka imat će nešto više sreće od ostalih, odnosno veće su šanse da će izgovoriti to sudbonosno “da”.

Lav

Lavovi su poznati po svojoj strasti i potrebi da zablistaju. Do kraja godine možete očekivati ​​da će mnogi Lavovi biti spremni zakoračiti u brak.

Svojom karizmom i samopouzdanjem privlačit ćete pozornost potencijalnih partnera, a netko od njih mogao bi vam se odvažiti staviti prsten na prst.

Vaga

Vage su poznate po svojoj sklonosti ljubavi i harmoniji. Uz snažnu potrebu za ravnotežom u odnosima, ne čudi da bi se mnoge Vage mogle zaručiti do kraja godine.

Njihova spremnost da ulože trud u ljubavne odnose i nađu zajedničko rješenje često će privući budućeg supružnika.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj dubini i predanosti. Svojom nježnom i brižnom prirodom mogu stvoriti čvrste veze sa svojim partnerima.

Do kraja godine mnogi bi Rakovi mogli odlučiti otići korak dalje i zaprositi svoju “bolju” polovicu. Njihova osjetljivost i spremnost da se posvete dugoročnim vezama često će osvojiti srca njihovih partnera.

Izvor: supruga

Bikovi, Lavovi, Strijelci i Škorpioni će imati ljeto iz snova 2023. leteći na krilima sreće


luftika.rs

drugi upravo čitaju