21 C
Sarajevo
Pon, 08, 22

Dnevni horoskop za 28.06.2022.

Ovan


Zadali ste sebi more obaveza za danas i zaista je pitanje kako ćete iz svega ovoga uspjeti da isplivate. Koncentracija je dobra u prvom dijelu dana, zato tada dajte svoj maksimum. Izlazak na kafu poslije posla, sa kolegom/koleginicom, može postati izuzetno zanimljivo i prijatno iskustvo.

Bik

dnevni horoskop za 28.06.2022.
Kad krenete od jutra da “čistite” obaveze pred sobom, niko neće moći da vas zaustavi. Uhvatite taj podsticajni “talas” koji će vas nositi, jer će vam kasnije tokom dana natrčati neke obaveze ili papirologija koju ste potpuno smetnuli sa uma. U emotivnom segmentu, nedostaje vam komunikacija sa nekim.

Blizanci

dnevni horoskop za 28.06.2022.
Nesigurni ste po nekim pitanjima i razmišljaćete o potezima koje je potrebno povući. Kontaktiraće vas osoba koja za vas ima neku ponudu o kojoj bi vrijedilo razmisliti. Trudite se oko nekog koga ste upoznali preko prijatelja. Ova osoba se malo poigrava sa vama, ali vam to trenutno prija.

Rak

dnevni horoskop za 28.06.2022.
Posvetili ste se jednoj poslovnoj saradnji i u priličnoj mjeri ste zadovoljni postignutim rezultatima. Ostala je još dosadna papirologija, kojoj ćete morati da posvetite veći dio svog dana. Malo ste prezahtjevni prema voljenoj osobi, ali vam ona ipak izlazi u susret.

Lav

dnevni horoskop za 28.06.2022.
Danas ćete osjetiti veliki priliv pozitivne energije, koju odmah možete iskoristiti u poslovnom segmentu – pokrenite priče koje su vam važne. I sreća je danas na vašoj strani pa će vam se lakše otvoriti neke poslovne šanse. Moguć kontakt sa osobom iz prošlosti.

Djevica

dnevni horoskop za 28.06.2022.
Uz malo truda, moguće je riješiti nešto što vam je u proteklom periodu predstavljalo problem. Ako očekujete pomoć drugih, nemojte računati na to – ipak ćete sve morati sami. Nisu vam jasni postupci i potezi nekog ko vam se dopada. Ne znate zbog čega ima promjene u ponašanju prema vama.

  Dnevni horoskop za 20.06.2022.

Vaga

dnevni horoskop za 28.06.2022.
Djelujete vrlo promjenjivo tokom ovog dana – u jednom trenutku ste vrlo aktivni i preduzetnički nastrojeni, u drugom se povlačite u važnom trenutku ili odustajete od započetog posla. Potrebno je više obostranog truda da biste se vi i voljena osoba razumjeli po nekim pitanjima.

Škorpija

dnevni horoskop za 28.06.2022.
Mnogo toga morate uraditi i spremili ste se da budete aktivni i prionete na posao od ranog jutra. Možda će vam u jednom trenutku izgledati kao da nećete uspjeti da se snađete, ali će ovo biti kratkotrajni zastoj. U emotivnom segmentu – pravi momenat za pokretanje prema simpatiji.

Strijelac

dnevni horoskop za 28.06.2022.
Dobre predispozicije da tokom ovog dana pokrenete neka poslovno ili materijalno bitna pitanja za vas. Doduše, ovo neće ići lagano, ali vi ste nekako već naučili da se borite sa teškoćama. Blago nerviranje i rastresenost u odnosu sa emotivnim partnerom. Sitne svađe.

Jarac

dnevni horoskop za 28.06.2022.
Bićete u prilično dobrom raspoloženju. Imate sposobnost da uspješno izađete nakraj i sa najzahtjevnijim zadacima. Velika podrška od strane kolega ili prijatelja. U odnosu sa voljenom osobom, za divno čudo, prilično mirni trenuci. Posvetite se jedno drugom.

Vodolija

dnevni horoskop za 28.06.2022.
Sigurno je da ćete tokom ovog dana prosto “letiti”. Kontakti i susreti sa mnogo ljudi i velika angažovanost po nekim papirološkim pitanjima. Osjećate zastoj i nezadovoljstvo u odnosu sa voljenom osobom. Možda preuveličavate probleme.

Ribe

dnevni horoskop za 28.06.2022.
Danas će se mnoge stvari pokrenuti i aktivirati. Ako očekujete podršku od nekih osoba, ona će danas biti djelimična. Ne računajte na neke ljude stopostotno. Želite da nekome pokažete veću zainteresovanost, ali se non stop “lomite” i ustručavate.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Una
Unahttps://tnt.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa