Dnevni horoskop za 24.09.2022.

Ovan


Imaćete mnogo obaveza prema starijem članu porodice, a i najmlađi će članovi tražiti da im posvetite dio vremena. Budete li dobro organizovali svoje vrijeme, uspjećete udovoljiti i sebi i njima. Ako ste imali zategnut odnos s bratom ili sestrom, spojiće vas veseo događaj ili situacija koju ćete morati rješavati zajedničkim snagama.

Bik

dnevni horoskop za 24.09.2022.
Partner će vam predložiti ideje za uređenje stambenog prostora, ali smatraćete da niste dovoljno finansijski jaki podnijeti troškove. Nećete se moći dogovoriti pa sve lako može prerasti u svađu. Samci, osoba u koju ste zaljubljeni nije najiskrenija prema vama. Pustite da vrijeme pokaže je li to tako.

Blizanci

dnevni horoskop za 24.09.2022.
Razmotrićete prirodu ljubavnih zbivanja s više razuma, a manje strasti. Neka će vam zbivanja izgledati potpuno drugačije nego prije. Mogli biste donijeti brzoplete odluke ili se čuditi nad vlastitim reakcijama. Ali, sve će to biti zbog uticaja Mjeseca koji će se poigravati vašim raspoloženjem, čineći vas pomalo neopreznima.

Rak

dnevni horoskop za 24.09.2022.
Uhvatite vremena za bavljenje stvarima koje vas zanimaju i šire horizonte. Zaboravite na novčanik i pazite šta radite s kreditnim karticama – mogli biste previše potrošiti. Pomalo ste nepažljivi, a misli vam lutaju pa vodite računa da se ne povrijedite ili ne padnete. Popodne i veče su pogodni za odmor od naporne radne sedmice. Potrebno vam je opuštanje.

Lav

dnevni horoskop za 24.09.2022.
Osjetite li potrebu za bijegom od stvarnosti, pokušajte pronaći neki sadržaj koji će vas opustiti i odvojiti od zahtjevnih ukućana. Budite diskretni u iskazivanju osjećanja osobi koja vam se sviđa. Bićete zanimljiviji ako namjerno odgodite izlazak i ne budete baš uvijek dostupni. Ipak, u tome trebate znati pronaći pravu mjeru.

Djevica

dnevni horoskop za 24.09.2022.
Posjedujete više energije i motivacije nego obično pa možete uspjeti gotovo sve što sebi zacrtate. Krenite po uspjeh. Ljubav i prijateljstvo preuzimaju centralno mjesto u vašem životu i spajaju se u odnos novog značenja. I vi i osoba koja vam se sviđa zatečeni ste tom situacijom, ali i dubinom osjećanja.

Vaga

dnevni horoskop za 24.09.2022.
Ako ste dan riješili da provedete kod kuće, nađite sebi i partneru neku zajedničku zanimaciju ili obavite poslove koje ste planirali. Nešto ste malo napeti oboje pa bi bilo dobro da ste zaokupljeni obavezama, da povremene varnice ne bi prerasle u neku raspravu. Veče je kao stvoreno za strast i ljubav.

Škorpija

dnevni horoskop za 24.09.2022.
Ne zanemarujte društveni život, jer je bitan za vašu psihičku ravnotežu. Imaćete intenzivnije kontakte sa starijim članovima porodice. Možda ćete se zainteresovati za proučavanje porodičnog stabla, raspravljati o doživljajima iz prošlosti ili više njegovati porodičnu tradiciju.

Strijelac

dnevni horoskop za 24.09.2022.
Odlučite kako ćete provesti slobodno vrijeme. Obnovite davno zaboravljeni hobi ili više vremena posvetite ljudima koje ste zapostavili. Promijenite rutinu, krenite na ples, vježbajte jogu, učinite bilo šta, samo neka vam se tijelo počne kretati na novi način.

Jarac

dnevni horoskop za 24.09.2022.
Prepustićete se toplom ugođaju porodičnog okruženja. Razmišljaćete o mogućnostima renoviranja ili dekorisanja doma. Ne pretjerujte s troškovima, makar se radilo i o neodoljivim stvarima. Susreti s prijateljima donose vam smijeh i opuštanje, a nova poznanstva zanimljiva iskustva. Nikako nemojte ostati kod kuće!

Vodolija

dnevni horoskop za 24.09.2022.
Promijenite svakodnevnu rutinu, dajte sebi malo više vremena – nećete nikome učiniti uslugu time što svoje vlastite potrebe stavljate na drugo mjesto. Razotkrićete svoju dušu voljenoj osobi i spremnije razgovarati o stvarima koje ste držali samo za sebe. Otvoreno ćete reći šta vas muči i time odnos postaviti na čvršće temelje.

Ribe

dnevni horoskop za 24.09.2022.
Drugi će njuškati po vašem privatnom životu, neprestano vas propitkivati ne bi li saznali šta planirate ili o čemu razmišljate. Poželjećete malo mira i tišine, ali toga danas neće biti. Najviše će vas smetati osjećaj da su se ljudi oko vas promijenili i da nema dovoljno topline i saosjećajnosti u međuljudskim odnosima.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju