Dnevni horoskop za 20.05.2023.

Ovan


Namjerno ćete odglumiti nezainteresovanost, znajući da ćete time privući onoga ko vam se sviđa. Nađete li se u četiri oka, pokrenuće se lavina strasti. Iako će vrijeme pokazati da li je riječ o pravoj vezi, nemojte se već sada zamarati takvim pitanjima. Putovanja i večernji izlasci energetski će vas napuniti i unijeti promjene u vaš život.

Bik

dnevni horoskop za 20.05.2023.
Ako ste prekinuli ljubavnu vezu, nemojte zbog ponosa propustiti priliku da zamolite partnera za razgovor. Ne očekujte da druga strana napravi prvi korak, posebno ako ste je nečim uvrijedili. Moglo bi vam ponestati elana da kućne obaveze privedete kraju. Ako dosad niste, krajnje je vrijeme da partnera “natjerate” da vam više pomaže.

Blizanci

dnevni horoskop za 20.05.2023.
Sticajem okolnosti mnoge su obaveze pale na vaša leđa. Izostaće pomoć koju očekujete, naročito od strane bračnog partnera. Mislite više na sebe i svoja zadovoljstva. Učinite sebi neku sitnu radost, kupite nešto što će vam podići raspoloženje ili posjetite frizera, jer vam i novi izgled može osvježiti dan.

Rak

dnevni horoskop za 20.05.2023.
Ako ste se udaljili od partnera, vrijeme je da razgovarate o problemu. Ipak, prije nego krenete s kritikama na njegov račun, ne zaboravite i na komplimente, jer vaš partner treba i podršku. Pripazite na urednost doma, jer je moguće da vam na vrata pokucaju nenajavljeni gosti. Pripazite na stopala, nosite anatomsku obuću.

Lav

dnevni horoskop za 20.05.2023.
Porast porodičnih obaveza obilježiće dan, a mnogi će vam se obraćati za pomoć ili savjet. Bićete privrženi prijateljima, djeci i članovima porodice. Očekuje vas poziv na proslavu, kućnu zabavu ili izlazak pa nije isključen susret s nekim ko će vas očarati svojim šarmom i privlačnim izgledom.

Djevica

dnevni horoskop za 20.05.2023.
Ne govorite drugima sve što mislite. Ono što ste možda rekli u dobroj namjeri, neko bi mogao shvatiti kao kritiku ili uvredu. Neko će se jako truditi da vas osvoji. Iako ćete to smatrati romantičnim, nemojte se upuštati u dublje veze dok drugu stranu malo bolje ne upoznate.

Vaga

dnevni horoskop za 20.05.2023.
Budite aktivni i preduzetni. Obavite neodgodive obaveze što prije, jer sutra nećete imati toliko energije i spretnosti kao danas. Priuštite sebi dan proveden na omiljeni način bilo da je riječ o izletu, sportskim aktivnostima, gledanju filmova ili kafi s prijateljima. Neki će se spremati na putovanje ili ćete očekivati posjetu drage osobe.

Škorpija

dnevni horoskop za 20.05.2023.
Dan je pogodan za kupovinu. Mogli biste dobiti značajan popust ili po povoljnoj cijeni naći nešto čime ćete ukrasiti unutrašnjost svog doma. Nikako se nećete uspijevati prisiliti na obaveze. Dan ćete provesti pred računarom, pretražujući internet. Imajte na umu da ćete se kad-tad morati posvetiti poslovima.

Strijelac

dnevni horoskop za 20.05.2023.
Radovaće vas nečije priznanje da ste u nečemu bili u pravu. Poznanik kojem ste svojevremeno dali savjet mogao bi vam se zahvaliti, jer ste mu pomogli. Očekuje vas veće emotivno prožimanje s partnerom. Zaljubljenost će biti sve jača pa ćete jedva čekati da se nađete nasamo. Samci, večeras se pripremite za nova ljubavna uzbuđenja.

Jarac

dnevni horoskop za 20.05.2023.
Ne prepuštajte se olako mrzovolji. Ma koliko vam bilo teško, pozovite prijatelje da vas svojim smijehom i bezbrižnim razgovorima oraspolože. Neki među vama naći će se na meti povećanih očekivanja dragih osoba. Dok svakom od njih udovoljite, osjećaćete se istrošeno, jer će vas takve situacije prilično iscrpiti.

Vodolija

dnevni horoskop za 20.05.2023.
Ljubavni život biće stabilan. Mnogo toga rješavate razgovorom i podrškom bliskih osoba. Mlade očekuje dobra zabava u večernjim satima. Ako ste odnedavno u braku, moguća je selidba u ljepši ili veći stan. Iskoristite svaku priliku za druženje i zabavu. Ako ste pozvani na proslavu, razmislite o prikladnom poklonu.

Ribe

dnevni horoskop za 20.05.2023.
Rasprava s porodicom pridonijeće promjeni vaših stavova. Ipak, teško ćete im to priznati. Pređite preko onoga što je bilo i konačno postignite sporazum oko bitnih pitanja. Suzdržite se od nepromišljenih izjava, kojima biste mogli dovesti u pitanje budućnost ljubavnog odnosa. Previše kritikujete partnera koji od vas očekuje više pažnje i nježnosti.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju