Dnevni horoskop za 20.03.2023.

Ovan


Ukoliko vas neko opterećuje dodatnim zahtjevima, promijenite svoje početne kriterijume i podsjetite kolege na pravila o lijepom ponašanju. Nemojte dozvoliti da se o vama šire neki “loši glasovi” i da vas neko sputava. Djelujete pomalo uznemireno zbog novih događaja u privatnom životu. Bolje je da stišavate svoje uzavrele strasti, nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom.

Bik

dnevni horoskop za 20.03.2023.
Djelujete vrlo zahtjevno i postavljate suviše stroge poslovne kriterijume. Razmišljate o stvarima koje su vam nedostupne. Pažljivije analizirajte svoje saradnike. Svako od vas ima svoj stil izražavanja ili način interpretacije događaja. Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi – uvijek, kada se nalazite u nekoj većoj dilemi, postupite prema svojoj savjesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća.

Blizanci

dnevni horoskop za 20.03.2023.
Prednost dajete nekim tajanstvenim ili neobičnim situacijama, koje ostaju “skrivene” pred radoznalim pogledima. Određena doza mističnosti može da vam donese dodatnu neprijatnost ili komplikaciju u susretu sa saradnicima. Važno je da odredite što jasniju granicu između pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih, pomalo avanturističkih, pobuda koje povremeno osjećate.

Rak

dnevni horoskop za 20.03.2023.
Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo, ali vi i dalje uporno odbijate pomisao o prekidu saradnje. Nedostaje vam bolji smisao za praktičnom procjenom vrijednosti i trpite izvjesni neuspjeh zbog neusklađenih poslovnih termina. Djelujete zabrinuto zbog novih događaja. Emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane, kada se posmatraju ili tumače iz nečije perspektive.

Lav

dnevni horoskop za 20.03.2023.
Djelujete samouvjereno i vrlo zahtjevno. Nečije prisustvo na vas djeluje podsticajno, jer otvara nove ili šire mogućnosti za poslovnu saradnju. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove. Nema razloga da se zanosite velikim emotivnim očekivanjima. Nemojte ucjenjivati svog partnera, ako događaji ne idu u željenom pravcu. Pokažite da imate više razumijevanja i tolerancije.

Djevica

dnevni horoskop za 20.03.2023.
Neko vas podstiče na pozitivno raspoloženje i na aktivniju ulogu u poslovnoj saradnji. Dobre smjernice uvijek vode ka nekom praktičnom rješenju i poslovnom uspjehu. Obratite pažnju na različite detalje i korisne sugestije. Potrebna vam je veća doza odlučnosti i emotivnog samopouzdanja u susretima. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama i da sumnjate u nečija obećanja.

Vaga

dnevni horoskop za 20.03.2023.
Djelujete samouvjereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje poslovne stavove. Nečiji komentari predstavljaju pozitivan predznak pa nastavite u započetom stilu. Pokažite odlučnost i odgovornost. Ukoliko vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe. Zajedno osmislite neke vrlo romantične trenutke.

Škorpija

dnevni horoskop za 20.03.2023.
Potrebni su vam pouzdani saradnici ili osoba koja u potpunosti uvažava vaše kreativne ideje. Tek kada pravilno uskladite svoje poslovne afinitete možete da ostvarite i zajednički pomak. Situacije kojima pridajete posebnu pažnju ne prolaze na isti način ili dovoljno zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove događaje. Svako vidi ono što mu se najviše dopada.

Strijelac

dnevni horoskop za 20.03.2023.
Ukoliko se upoređujete sa svojom okolinom, vaša velika prednost je u tome što izbjegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate mnogo interesantnije ideje nego rješenja koja nude vaše kolege. U privatnom životu, potrebno je da se pridržavate nekih provjerenih standarda koji vam prijaju. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu.

Jarac

dnevni horoskop za 20.03.2023.
Primjećujete da neko ima pomalo negativan uticaj na vaše saradnike. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima – među saradnicima uvijek postoje različite interesne sfere ili opredjeljenja. Ne želite emotivnu utjehu, ali nečije ponašanje vas sve više podsjeća na neku dobru i unaprijed “izrežiranu predstavu” u kojoj vam se dodjeljuje “sporedna uloga”.

Vodolija

dnevni horoskop za 20.03.2023.
Ukoliko imate dovoljno mudrosti, obratite pažnju na različite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama. Izbjegavajte situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Sa izvjesnom rezervom prihvatite nečija, lako izgovorena, obećanja ili laskave komplimente koje dobijate. Pažljivije analizirajte nove događaje u privatnom životu sa različitih aspekata važnosti.

Ribe

dnevni horoskop za 20.03.2023.
Dobijate različite povlastice, tako da uz planirane obaveze djelujete uspješno i u nekim alternativnim situacijama. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji pomažu vam da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Ne možete mjeriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma koje imate. Obavezno obratite pažnju na razne komentare i “sitnice” koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju