Dnevni horoskop za 17.03.2023.

Ovan


Najviše promjena očekuje vas na poslovnom i društvenom planu. Kad se nađete u problematičnoj situaciji, shvatićete ko vam je prijatelj i na koga se možete osloniti. Nećete se slagati s načinom poslovanja kolega s kojima morate raditi timski. U odnosu s roditeljima pokušajte biti malo popustljivi, a djeci nemojte baš sve dopustiti.

Bik

dnevni horoskop za 17.03.2023.
Poslovni život će uznapredovati pa ćete s lakoćom obavljati sve zahtjevnije zadatke. Odlično ćete se snalaziti u grupnom radu i kontaktu s ljudima pa će poslovni odnosi poprimiti i prijateljsku atmosferu. Baveći se raznim aktivnostima, otkrićete u sebi nove potencijale, a neke će privući duhovnost ili alternativna medicina.

Blizanci

dnevni horoskop za 17.03.2023.
Pamtićete lako i primjećivati sitnice koje drugima promiču. Uspješno ćete riješiti neka životna pitanja, naročito ako imaju veze s vašom ili tuđom imovinom. Dobrim bračnim odnosima jedina će prijetnja biti finansijska situacija. Razmotrite svoje i partnerovo finansijsko stanje i reprogramirajte plan potrošnje.

Rak

dnevni horoskop za 17.03.2023.
Iako vam planete omogućavaju da se približite simpatiji, susrešćete se s neočekivanim i neugodnim iznenađenjima. Zauzeti će se morati prilagoditi partnerovim poslovnim obavezama, ali i hirovima. Sve teže ćete podnositi pritisak okoline. Imate osjećaj da svi od vas nešto traže i troše ono malo slobodnog vremena što imate.

Lav

dnevni horoskop za 17.03.2023.
Dobro ćete se nositi sa zahtjevnijim zadacima i istovremeno obavljati više poslova. Pazite samo da vas kolege ne preopterete i svojim obavezama. Slobodne bi mogla privući osoba iz poslovnog okruženja. Rad na zajedničkom projektu rezultovaće obostranom simpatijom pa ćete jedva čekati priliku da budete nasamo s njom.

Djevica

dnevni horoskop za 17.03.2023.
Bićete lišeni suvišnih opterećenja i napetosti. Dan je odličan za zavođenje osobe koja vam se sviđa ili za putovanja. Poboljšaće se odnosi unutar porodice, a i u vašoj ljubavnoj vezi vladaće više sklada i razumijevanja. Sarađujući s maštovitim ljudima i sami ćete u sebi otkriti svoj kreativni potencijal.

Vaga

dnevni horoskop za 17.03.2023.
Nećete biti spremni svakome i u svemu popuštati. Nekima ćete jasno dati do znanja da kod vas više nemaju nikakvih povlastica. Bračna i poslovna partnerstva prolaziće kroz krizne trenutke. Imaćete osjećaj da su iznevjerili neke dogovore ili vaša očekivanja. Ćutanjem ćete im dati na znanje da ste ljuti i uvrijeđeni.

Škorpija

dnevni horoskop za 17.03.2023.
Sve će vam polaziti od ruke pa ćete se, uprkos umoru, osjećati srećno i zadovoljno zbog postignutog. Ako vam je posao vezan za prikupljanje informacija, malo ko će se moći mjeriti s vašim vještinama. Bićete u pravo vrijeme na pravom mjestu. Zbog vaše odlične koncentracije, dan je odličan za vožnju i putovanja.

Strijelac

dnevni horoskop za 17.03.2023.
Nalazićete se u raskoraku između želje da se prepustite provodu i potrebe da zarađujete i aktivno se angažujete u poslovnim aktivnostima. Pokušajte naći sredinu, jer propustite li priliku za zaradom i bolje plaćenim radnim mjestom, osjetićete grižu savjesti. Ostane li vam slobodnog vremena, iskoristite ga za vježbanje.

Jarac

dnevni horoskop za 17.03.2023.
Moguće su povoljne prilike za napredovanje, koje ne smijete propustiti. Pouzdajte se u savjet iskusnog kolege, ali ne otkrivajte svoje slabe tačke. Svidjeće vam se osoba s kojom nećete lako uspostaviti komunikaciju. Ipak, njena zatvorenost i distanciranost biće privlačan mamac za vas pa ćete činiti sve da je pridobijete.

Vodolija

dnevni horoskop za 17.03.2023.
Ako se bavite javnim poslom, pazite šta govorite i kako se ponašate pa i oblačite. Osjećaćete umor i zasićenost svakodnevnim obavezama. Ako se želite uspješno nositi sa stresom, razmislite o odmoru ili nekoj istočnjačkoj meditaciji. Ukoliko saznate neke povjerljive informacije o bliskim saradnicima, sačuvajte ih za sebe.

Ribe

dnevni horoskop za 17.03.2023.
Bićete spremni na nešto novo i uzbudljivo, posebno ako ste se posljednjih dana iscrpljivali poslom. U centru vaše pažnje biće večernji izlazak, zabava i provod sa starim društvom. Ako je neko od vaših prijatelja ili poznanika na proputovanju u vašem gradu, mogao bi doći kod vas u goste nekoliko dana.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju