Dnevni horoskop za 14.07.2022.

Ovan


Vuku vas situacije u nove poslovne dogovore ili u aktivniju komunikaciju sa kolegama. Mjerite danas svoje riječi i dobro slušajte šta vam sagovornici predlažu. Može postojati “začkoljica”. Lako uspostavljate kontakt sa suprotnim polom. Mogućnosti za zanimljiva poznanstva.

Bik

dnevni horoskop za 14.07.2022.
Nekome, sa kim poslovno komunicirate, jako se dopada način na koji razmišljate i ideje koje imate. Moguće je da tokom ovog dana dobijete ponudu za susret ili vam bude predložena saradnja. Nemojte svojim previše arogantnim i teškim stavom odbiti osobe koje pokušavaju da vam se približe.

Blizanci

dnevni horoskop za 14.07.2022.
Harizmatični ste, vaše riječi imaju težinu i lako možete ostvariti kontakt sa osobama koje vas poslovno interesuju. U razgovorima koji su vam bitni, potrudite se da pravilno razumijete sagovornika. U kontaktu sa suprotnim polom idete iz krajnosti u krajnost – ili se ućutite ili pak previše pričate.

Rak

dnevni horoskop za 14.07.2022.
Dobar momenat za sve ono što je vezano za papirologiju, ali i za dogovore. Lako uspostavljate kontakt, imate dobre ideje i način da ih prezentujete sagovornicima na pravi način. Bolji kontakt sa emotivnim partnerom – dan je dobar da izađete negdje zajedno.

Lav

dnevni horoskop za 14.07.2022.
Potrudite se da sa nadređenima, ali i sa kolegama, imate dobru komunikaciju – ne budite previše teški za dogovore. Dan je dobar za izlaske i za druženje sa prijateljima. Sa partnerom zadovoljavajuća komunikacija.

Djevica

dnevni horoskop za 14.07.2022.
Danas možete biti nešto nervozniji, zabrinuti zbog situacija ili okolnosti koje se pojavljuju pred vama. Vjerovatno je ova napetost bezrazložna pa nemojte dozvoliti da vas zakoči. Neke sitnije varnice mogu se pojaviti u kontaktu sa voljenom osobom.

Vaga

dnevni horoskop za 14.07.2022.
Možda vas neke situacije u poslovnom segmentu još uvijek stežu i sputavaju, ali evidentno je da ste u neuporedivo boljem i podsticajnijem raspoloženju nego u prethodnim danima. Sa nešto više takta, odnos sa voljenom osobom ili simpatijom može biti izuzetno zanimljiv.

Škorpija

dnevni horoskop za 14.07.2022.
Možda vam neke situacije u poslovnom segmentu danas baš i ne odgovaraju, ali ćete se truditi da budete odgovorni i korektni, koliko god da je to u vašoj moći. Potrebno vam je više opuštanja – prihvatite poziv na izlazak ili na susret sa prijateljima.

Strijelac

dnevni horoskop za 14.07.2022.
Naglašena polja dogovora i posla danas vam daju mogućnosti da ostvarite značajne kontakte sa saradnicima, postojećim ili potencijalnim. Ne budite nervozni – okolnosti vam danas idu naruku. Emotivni partner je dosta nervozan i potrebna mu je vaša pažnja i prisutnost.

Jarac

dnevni horoskop za 14.07.2022.
Energija ovog dana vam u potpunosti odgovara i možete se istinski posvetiti pitanjima koja su vam bitna. Velika angažovanost i pored povremene nervoze i zastoja u komunikaciji sa kolegama. Neko jako privlači vašu pažnju – ova osoba vam je sve češće u mislima.

Vodolija

dnevni horoskop za 14.07.2022.
Ovaj dan vam donosi dobro raspoloženje, ali sa povremenim oscilacijama. Kako se drugi budu ponašali prema vama, na isti način ćete im i uzvratiti. Spremni ste da se više aktivirate prema osobi koja vas interesuje.

Ribe

dnevni horoskop za 14.07.2022.
Pomalo vas iscrpljuju situacije tokom ovog dana. Čini vam se da neki zastoji ili lošije okolnosti suviše dugo traju i bićete malo “tanki” sa živcima. Može vas obradovati manji, neplaniran novčani priliv. U kontaktu sa suprotnim polom bićete pristupačni, duhoviti, zabavni.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju