Dnevni horoskop za 14.03.2023.

Ovan


Zahvaljujući komunikativnosti i oštroumnosti, znaćete poslušati tuđe probleme i dati savjet. Kad su osjećanja u pitanju, bićete nešto oprezniji, posebno ako ste već imali neka loša iskustva. Ako postoje neki problemi unutar porodice, posvetićete im posebnu pažnju. Nastojaćete osamostaliti svoju djecu i učiniti ih odgovornijima.

Bik

dnevni horoskop za 14.03.2023.
Zbog mrzovolje ćete se ponašati proturječno i nametati svoje stavove. Pokušajte slušati šta drugi govore i ne kritikujte ih za sve što kažu, jer su možda u pravu. Partnera ćete zbunjivati nepredvidljivošću. Sitnice će vas pogađati više nego što bi trebalo, a svemu će biti kriva vaša trenutna preosjetljivost.

Blizanci

dnevni horoskop za 14.03.2023.
U radnoj sredini doći će do nekih promjena s kojima nećete biti zadovoljni. Možda će se raditi o smjenama na rukovodećim položajima ili neslaganju s kolegama. Kako dan bude odmicao, odnosi s ljudima postaće ležerniji i zabavniji. Partner će imati sve veće prohtjeve – upozorite ga da je pretjerao.

Rak

dnevni horoskop za 14.03.2023.
Učestvovaćete u društvenim zbivanjima, ali ćete se jednako dobro osjećati i ako budete provodili vrijeme sami. Zabavićete se pretražujući internetske stranice ili ćete posuditi dobru knjigu. Večernji izlazak probudiće želju za flertom i ljubavnim uzbuđenjima. Sa zanimanjem ćete posmatrati pripadnike suprotnog pola.

Lav

dnevni horoskop za 14.03.2023.
Potražite društvo ljudi koji vas smiruju, jer je previše briga koje vas stišću. Razgovor s prijateljima pomoći će vam da svoj problem vidite u široj perspektivi. S ukućanima nemojte raspravljati o osjetljivim temama, jer će doći do svađe. Ostavite takve razgovore za neki drugi dan, kada ćete svi skupa biti smireniji.

Djevica

dnevni horoskop za 14.03.2023.
Bićete dobro raspoloženi i spremni na akciju. Ono što vas je ograničavalo postaće vam sporedno. Opuštenošću ćete više postići, jer nećete biti opterećeni ishodom. Kontakti s rodbinom proteći će u ugodnoj atmosferi. Zanimljivo poznanstvo moguće je posredstvom prijatelja ili putem interneta.

Vaga

dnevni horoskop za 14.03.2023.
Pribjegavaćete štednji i mnogo raditi kako biste stavili nešto novca na stranu. Međutim, koliko god odvajali, novi troškovi crpiće stare zalihe. Ako ste dogovorili izlazak s društvom ili simpatijom, budite opušteni i bezbrižni. Zaboravite brige, neplaćene račune i ostale životne probleme. Radite ono što vama predstavlja zadovoljstvo.

Škorpija

dnevni horoskop za 14.03.2023.
Ako preuzmete inicijativu, dovršićete započete poslove u vrlo kratkom roku. Raspolagaćete zavidnom količinom energije pa ćete brzo nadoknaditi sve zaostatke. Ako ste prekinuli vezu, prijatelj upućen u vašu intimnu problematiku upozoriće vas da ste postupili naglo. Poslušajte njegov savjet, jer je u pravu.

Strijelac

dnevni horoskop za 14.03.2023.
Bićete osjetljivi pa će i sitan stres biti dovoljan da pojača vaš osjećaj nezadovoljstva. Ipak, kriza je prolazna pa ćete već sutra biti u znatno boljem raspoloženju. Nećete pogriješiti ako obavite samo najnužnije poslove, a sve ostalo vrijeme posvetite odmoru. Mogli biste sresti starog prijatelja ili nekoga s kim ste bili intimno vezani.

Jarac

dnevni horoskop za 14.03.2023.
Ako ste zaljubljeni, nećete znati šta preduzeti. Ukoliko sačekate još malo, situacija će postati jasnija pa ćete znati kako se postaviti. Unutrašnji nemir podsticaće vas na učenje i istraživanje. Osjetićete potrebu da drugačije uredite svoj život. Otvoreno ćete se pobuniti protiv onih zbog kojih ste morali podrediti svoja lična zadovoljstva.

Vodolija

dnevni horoskop za 14.03.2023.
Odložite bitnije poslovne kontakte i odluke za neki drugi dan. Neka ljubavna pitanja ostaće bez odgovora, jer je partner previše zaokupljen poslovnim brigama i ne primjećuje vaše potrebe. Zbog problema s nekim kolegama, teže ćete se fokusirati na posao. Ne dopustite da vam to preraste u opsesiju.

Ribe

dnevni horoskop za 14.03.2023.
Uživaćete u simpatijama koje ćete buditi kod suprotnog pola. Sklad će biti prisutan i u vezama. Spontano ćete se prepuštati osjećanjima pa će druga strana rado odgovarati na vaše nježnosti. Ako ste sami, ne oklijevajte da stupite u kontakt s osobom koja vam se sviđa. Šarma vam neće nedostajati pa su izgledi za uspjeh u osvajanju prilični.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju