Dnevni horoskop za 10.03.2023.

Ovan


Nastojte da spoznate prave porodične vrijednosti i nemojte zanemarivati drage ljude zbog onih koji vam ne bi trebali biti na prvom mjestu. Posvetite se pitanjima novca i plaćanja računa, naročito ako vas neko požuruje da platite dug. Potrudite se da oraspoložite partnera i odagnate njegove strahove toplim riječima podrške.

Bik

dnevni horoskop za 10.03.2023.
Bićete subjektivni i skloni pogrešnom tumačenju nekih situacija i tuđih riječi. Klonite se krajnosti. Nemojte pridavati zbivanjima nezasluženi značaj i ne doživljavajte previše lično kritike koje će vam neko uputiti. Ako ste u braku ili dugoj vezi, pred vama je razgovor koji će odagnati dileme oko vaše zajedničke budućnosti.

Blizanci

dnevni horoskop za 10.03.2023.
Nesporazum s partnerom pokvariće vam raspoloženje. Ma koliko se trudili, nikako nećete uspijevati da pronađete zajednički jezik. Možda je najbolje da sve pustite da se dešava samo po sebi, barem neko vrijeme. Mogao bi vam oslabiti imunitet, posebno ako ste posljednjih dana pretjerivali s jelom i pićem, a malo spavali i odmarali se.

Rak

dnevni horoskop za 10.03.2023.
Osjetićete nalet kreativnosti pa ćete se poželjeti baviti hobijima ili uljepšavanjem životnog prostora. Dan je povoljan za početak nečeg novog, nove ljubavi, prijateljstva ili poslovnog projekta. Ako ste u braku, ozbiljno ćete poraditi na iskrenom i povjerljivom odnosu, a neki će slaviti dolazak prinove u porodicu.

Lav

dnevni horoskop za 10.03.2023.
Izgovorene riječi ili nepoštovanje dogovora u porodici biće razlog za prepirku. Nemojte zaboraviti na obaveze koje predstavljaju vašu odgovornost. U poslu ćete morati dati sve od sebe ako želite izbjeći šefovu kritiku. I u ljubavi ćete biti izloženi povećanim partnerovim očekivanjima pa ćete osjećati sve veću izloženost stresu.

Djevica

dnevni horoskop za 10.03.2023.
Iako ćete osjećati da vam je energija sputana i da vas objektivne okolnosti ograničavaju, drugima će se činiti da ste energični i izdržljivi. I biće u pravu, jer čega god da se prihvatite ili počnete obavljati, uradićete to bez odgađanja. Ukoliko se dogode promjene u ljubavnim odnosima, ne shvatajte ih neozbiljno – partneru treba više vaše pažnje.

Vaga

dnevni horoskop za 10.03.2023.
U jutarnjim satima poželjno je da budete preduzetni i komunikativni, ali tokom popodneva radije se posvetite porodici i bliskim ljudima. Partner će vam predložiti nešto što će vas razveseliti. Neke danas očekuje novčani dobitak ili uplaćeni honorar. Drugi će pak birati poklon kojim će nekoga razveseliti.

Škorpija

dnevni horoskop za 10.03.2023.
Pogledi, koje ćete izmjenjivati s osobom koja vam se sviđa, unijeće mnogo uzbuđenja. Započnite razgovor – nemojte dopustiti da sve ostane nedovršeno. U poslu ćete imati podršku kolega i nadređenih. Znaćete kome možete iskazati povjerenje i vodićete glavnu riječ u pregovorima. U zdravlju pripazite na noge i kičmu.

Strijelac

dnevni horoskop za 10.03.2023.
Povucite se u pozadinu i posvetite se pripremama za predstojeće aktivnosti ili dovršavanju započetih poslova. Ne podliježite pritiscima, jer će oni pogubno djelovati na vašu kreativnost. Ljubavna zbivanja iziskuju veću kontrolu ako ne želite dovesti u pitanje postojeću vezu. Privlačiće vas neko ko možda nije slobodan.

Jarac

dnevni horoskop za 10.03.2023.
Obnovite kontakt s prijateljima, naročito s onima koje niste dugo vidjeli. Izlazak s društvom pridonijeće dobrom raspoloženju, opustiti vas i napuniti pozitivnom energijom. Ne zanemarujte hobije, sport i fizičke aktivnosti. Zabavite se nečim što vas ispunjava zadovoljstvom.

Vodolija

dnevni horoskop za 10.03.2023.
Neće vam polaziti za rukom da imate kontrolu nad zbivanjima. Teško ćete se koncentrisati i brzo gubiti volju za rad i razgovore. Pokažite više smisla za taktičnost, jer ste skloni da neobjektivno sudite o pojedincima. Gomila poslovnih i porodičnih obaveza potisnuće želju za odmorom i zabavom u drugi plan. Ipak, što više uradite, bićete mirniji.

Ribe

dnevni horoskop za 10.03.2023.
Podjednako ćete biti zaokupljeni i poslom i porodicom, ali nijedna strana neće ispaštati. Izlasci i druženja biće najlakši način ostvarivanja novih ljubavi, ali i sticanja novih prijatelja i obogaćivanje svakodnevnice. Pružiće vam se prilika da otputujete u inostranstvo ili da sarađujete s ljudima koji imaju više iskustva od vas.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju