Dnevni horoskop za 09.03.2023.

Ovan


Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da prihvatite nečiju praktičnu pomoć. Ali, isključivost u mišljenju stvara povod za novu zabludu. Negativni rezultati nastaju kao posljedica pogrešnih poslovnih procjena i povlačenja loših poteza. Voljena osoba, u duhu dobrih namjera, pokušava da primiri zajedničku tenziju ili da vas oraspoloži nekim novim i zanimljivim idejama.

Bik

dnevni horoskop za 09.03.2023.
Zaokupljeni ste različitim obavezama i to se negativno odražava na vašu koncentraciju – osjećate lagani umor pa zato nemojte dozvoliti drugima da vam nameću različite obaveze. Nastavite da se pridržavate osnovne satnice i rasporeda. Važno je da djelujete dovoljno ubjedljivo pred voljenom osobom. Neko vam iznanada postavlja dvosmislena pitanja koja mogu vrlo različito da se tumače.

Blizanci

dnevni horoskop za 09.03.2023.
Neko ne odgovara na vaše zahtjeve, što dodatno komplikuje poslovni dogovor i očekivanja koja imate. Izbjegavajte svaki vid pretjerivanja koji narušava saradničku atmosferu te posvetite pažnju samo prioritetnim pitanjima. Neko vas oduševljava svojim neodoljivim šarmom i stilom ponašanja pa je potrebno da otklonite sve emotivne nedoumice. Ponekad je sve mnogo jednostavnije nego što izgleda.

Rak

dnevni horoskop za 09.03.2023.
Kada bolje uskladite svoja duhovna interesovanja sa praktičnim ciljevima, očekuju vas pozitivni rezultati. Ponekad stvari posmatrate iz neke ružičaste perspektive i bez želje da se spustite u svijet realnosti. Pokažite veći smisao za paraktičnim vrijednostima. Neko vas možda nagovara da donesete važnu emotivnu odluku. Ne možete poricati svoju odgovornost koju imate pred bliskom osobom.

Lav

dnevni horoskop za 09.03.2023.
Ukoliko ne razumijete nečiji postupak, zatražite dodatno objašnjenje. Nemojte predviđati ono što je neizvjesno – prije ili kasnije stvari mogu da se iskomplikuju, na vašu štetu. Svaka informacija ima korisno značenje ako je pravilno razumijete i usmjerite. Partnerovo jasno negodovanje dovoljno govori o zajedničkom raspoloženju kroz koje prolazite ili možda o novim emotivnim nedoumicama.

Djevica

dnevni horoskop za 09.03.2023.
Djelujete neraspoloženo, jer neko očekuje da prihvatite pomalo servilnu ulogu ili da se pridržavate zacrtanih pravila u poslovno-finansijskoj saradnji. Nečija rigidnost predstavlja osnovni problem koji vas ometa da završite započeti posao. Trenutno suviše forsirate svoje potrebe i neke situacije u ljubavnom odnosu. Partner možda ne može u potpunosti da prati vaš ubrzani ritam.

Vaga

dnevni horoskop za 09.03.2023.
Pristojnost vam nalaže da ostanete uzdržani pred jednom starijom osobom, kao i da se ne uplićete u širu raspravu sa kolegama. Naravno, sve ima svoju dobru ili lošu stranu pa na vrijeme odlučite čemu i kome dajete prednost u poslovnoj saradnji. Ukoliko ne poznajete najbolje nečije emotivne namjere, budite više diskretni i suzdržani u rekacijama. Mudro prećutite neke detalje iz svog života.

Škorpija

dnevni horoskop za 09.03.2023.
Ukoliko vam je stalo da izgladite neki poslovni nesporazum sa određenim kolegama, budite promišljeni. Nemojte dozvoliti da neko drugi govori u vaše ime – procijenite kada treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Potrebno je sa više detalja i na bolji način da objasnite voljenoj osobi zbog čega povremeno izgledate suviše zamišljeno ili “odsutno”. Objasnite svoje postupke.

Strijelac

dnevni horoskop za 09.03.2023.
Neko vam je naklonjen i ima pozitivan uticaj na vaše poslovno-finansijske planove. Ukoliko ste dovoljno efikasni, predstoji vam novi “dobitak” ili neki vid moralne satisfakcije. Nemojte propustiti dobru priliku. Dovoljan je samo pozitivan podsticaj ili unutrašnji impuls da osjetite veliki emotivni zanos koji vas približava dragoj osobi. Umijete da osjetite zrake radosti koje vas inspirišu.

Jarac

dnevni horoskop za 09.03.2023.
Stalo vam je da prikrijete svoj trenutni neuspjeh ili psihološku nespremnost i da se intenzivnije posvetite određenom zadatku. Međutim, vaš izraz lica govori dovoljno o vašem raspoloženju. Ne prija vam trenutna pozicija ili gubitak. Nemojte dozvoliti da se neko zaklanja iza vaših obećanja koja ostaju nedorečena i nerazumljiva. Na vrijeme raščistite nove nesporazume u emotivnom odnosu.

Vodolija

dnevni horoskop za 09.03.2023.
U prilog vam idu nečije izjave ili potvrda saradnika te je važno da nastavite sa započetim poslovnim planovima. Prihvatite nečiji koristan savjet i izbjegavajte neke popularne “instant recepte” kao privremeno poslovno rješenje. Očekuje vas pozitivan obrt događaja u privatnom ili porodičnom životu. Voljena osoba će promijeniti svoje mišljenje, na vašu veliku radost ili oduševljenje.

Ribe

dnevni horoskop za 09.03.2023.
Neko vas možda navodi na pogrešan zaključak ili na loš izbor pa budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka mjerila i pokušava da ograniči vaše poslovne mogućnosti. Zamaraju vas dodatna objašnjenja. U odnosu sa voljenom osobom ipak ne možete sve događaje držati pod strogom kontrolom. Slobodno, sa povjerenjem, prepustite partneru da napravi izbor u zajedničko ime.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju