Dnevni horoskop za 06.03.2023.

Ovan


Ne pokušavajte obaviti gomilu poslova odjednom, jer ćete se naći u gužvi. Posvetite se poslovima u kojima će do izražaja doći vaše komunikacijske sposobnosti. Izbjegavajte nepromišljene reakcije i sputajte poriv da nekome kažete istinu u lice, jer ćete se nekim ljudima nepotrebno zamjeriti.

Bik

dnevni horoskop za 06.03.2023.
Bićete brzi i spretni u svemu čega se prihvatite. Lakše ćete rješavati razne obaveze i uspostaviti skladan odnos s drugima. Dan je pogodan za potragu za radnim mjestom, ali i za ljubavno osvajanje i romantiku. Shvatićete da jedna ljubavna prilika nije prokockana do kraja i da nade još uvijek ima.

Blizanci

dnevni horoskop za 06.03.2023.
Pravi je trenutak za zasnivanje nove ljubavne veze, braka i prijateljstva. Planete vas čine privlačnima i druželjubivima, a izlasci i druženja utiču na porast popularnosti u društvu. Ako ste upali u rutinu zajedničkog života, svojom maštovitošću možete vratiti romantične trenutke i osvježiti ljubavni odnos.

Rak

dnevni horoskop za 06.03.2023.
Mnogo ćete spoznati i naučiti od ljudi koji vas okružuju, a neki će zahladiti odnos s prijateljem. Prolazne su trzavice moguće i u privatnom životu. Neko od ukućana zahtijevaće od vas nešto što će vam se činiti pretjeranim. Imaćete osjećaj da vas ne poznaju i ne razumiju, ali nećete imati volje o tome razgovarati.

Lav

dnevni horoskop za 06.03.2023.
Mogli biste dobiti zanimljivu poslovnu ponudu, dok će slobodni imati priliku ostvariti ljubavne planove. Na putu ste srećnih promjena pa ne zastajkujte i ne dopustite da vas neko ili nešto pokoleba. Sreću vam donose odnosi s inostranstvom i uopšteno s udaljenim ljudima. Veče podredite zabavi, jer vam treba i opuštanja.

Djevica

dnevni horoskop za 06.03.2023.
Izbjegavajte butike odjeće i obuće, jer nećete odoljeti sniženjima. Prekasno ćete shvatiti da ste previše potrošili na stvari koje nisu nužne. Dobićete priliku dokazati svoje sposobnosti, naročito ako se bavite ekonomijom ili bankarstvom. Opustite se u društvu bliskih osoba i izbjegavajte poznanike koji vole ljenčariti.

Vaga

dnevni horoskop za 06.03.2023.
Lako ćete uspostavljati nove odnose. Bićete raspoloženi, a sve napetosti okretati na šalu. Nečije dvosmislene izjave mogle bi u vama pokrenuti buru osjećanja pa prihvatite igru nadmudrivanja. Ne nervirajte se zbog zbivanja u poslovnom okruženju, jer na njih ionako nemate uticaja. Okolnosti će vas prisiliti da malo usporite i razmislite.

Škorpija

dnevni horoskop za 06.03.2023.
Dolazićete u kontakt s ljudima koje biste najradije izbjegli. Pazite da ono što nekome govorite ne bude previše direktno i oštro – zadržite mjeru i prisebnost. Nemojte nikome dopustiti da loše utiče na vaše samopouzdanje. Moguće je povećano odricanje za bliske ljude, ali to vam neće teško pasti.

Strijelac

dnevni horoskop za 06.03.2023.
Bićete otvoreni prema novim iskustvima iz kojih biste mnogo toga mogli naučiti. Drugima ćete biti zabavni, rado će se s vama družiti i razgovarati. Uspješno ćete se suočiti sa svojim slabostima i strahovima koje ne želite nikome priznati. Zajednički prijatelj mogao bi posredovati zanimljivom ljubavnom poznanstvu.

Jarac

dnevni horoskop za 06.03.2023.
Šefovi će mnogo očekivati od vas – po vašem mišljenju i previše. Nećete se moći oteti utisku da svi oko vas rade manje ili da su pošteđeni većih napora. Član porodice očekuje od vas savjesniji pristup i preuzimanje novih odgovornosti za koje nećete pokazivati spremnost. Umor i nesanica upozoravaju da trebate odmora!

Vodolija

dnevni horoskop za 06.03.2023.
Odlično ćete se snalaziti u novim situacijama. Komunicirajte s ljudima iz drugih sredina, širite znanje i usavršavajte se. Neka iza vaših velikih riječi stoje rad i djela. Posvetite više pažnje partneru i nemojte dopustiti da se između vas ispriječe obaveze. Ukoliko razmišljate o nastavku školovanja, razmislite o nekom kursu.

Ribe

dnevni horoskop za 06.03.2023.
Dan je povoljan za rješavanje finansijskih pitanja, plaćanje računa ili vraćanje dugova. Onaj kome ste dužni novac, produžiće vam rok isplate. Ljubavni život potresaće nesporazumi. Mogli biste se razočarati u partnerove postupke, možda ga i uloviti u laži. Neko koga površno poznajete mogao bi vam dati mudar savjet.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju