Dnevni horoskop za 05.03.2023.

Ovan


Osjetićete nalet nove energije i dobrih prilika u kojima će vas voditi entuzijazam i odlično raspoloženje. Sve opcije su vam otvorene, a naročito odnosi sa strancima, putovanja, učenje i nadogradnja znanja. Partner bi vas večeras mogao ugodno iznenaditi i izvesti vas na malu intimnu večeru.

Bik

dnevni horoskop za 05.03.2023.
Dopustićete da vam pojedinci crpe energiju. Ukućani bi mogli svoj dio poslova prebaciti na vas. Zato neće biti čudno ako vam ponestane strpljenja i posvađate se. Na pamet će vam padati kojekakve misli – o promjeni, bijegu od svega ili putovanju bez cilja. Sve to je samo odraz vaše preopterećenosti i umora.

Blizanci

dnevni horoskop za 05.03.2023.
Ukoliko ne možete nikako doći do rješenja svojih problema, potražite prijateljev savjet. On će biti objektivniji i uvidjeće ono što vama promiče – uvažite njegovo mišljenje. Osoba koju ćete upoznati ostaviće utisak na vas, a moguća je i iskra simpatije koja će se razviti u ljubav. Provodite li veče u novom društvu, predstoji vam odlična zabava.

Rak

dnevni horoskop za 05.03.2023.
Bićete zabrinuti za partnera zbog njegovog lošeg zdravlja ili poslovnih problema koji ga muče. Pružite mu podršku. Pokušaćete se koncentrisati na kućne poslove, ali radije biste se odmarali. U večernjim satima najbolje ćete se opuštati u partnerovom zagrljaju. Ako ste nekome dužni novac, danas biste mu ga mogli vratiti.

Lav

dnevni horoskop za 05.03.2023.
Porodica neće udovoljiti vašim zahtjevima. Imaćete osjećaj da ste stiješnjeni obavezama i da u kući najviše radite. Mlađi će se pobuniti protiv roditeljskog autoriteta i tražiti više slobode. Ako ste slobodni, mogli biste se uplesti u nejasan odnos koji vam neće donijeti unutrašnji mir. Ako je vaša simpatija s posla, kolege će vas ogovarati.

Djevica

dnevni horoskop za 05.03.2023.
Oraspoložiće vas susret ili telefonski razgovor s poznanikom. Mogli biste se jedno drugome pojadati i razgovarati o svojim problemima pa ćete shvatiti da niste sami. Slobodni će poželjeti promijeniti svoj status i razmišljati o ozbiljnoj vezi.

Vaga

dnevni horoskop za 05.03.2023.
Ravnoteža i smirenost omogućiće vam da se dobro osjećate u svojoj koži. Bez teškoća ćete ostvariti planirano. Kreiraćete velike ljubavne planove čak iako niste u najboljim odnosima s partnerom. Neki će razmatrati mogućnost zajedničkog života. Ako planirate večeru s partnerom u restoranu, ne pretjerujte s alkoholom!

Škorpija

dnevni horoskop za 05.03.2023.
Držite se podalje od ljudi u koje nemate povjerenja. Unutrašnji osjećaj, da se radi o onima koji prema vama nisu iskreni, biće tačan. Počeće vas gušiti neke obaveze ili odnosi pa ćete se morati izboriti za više vremena i prostora kako biste sredili misli i utiske. Prehlade ili manje boljke udaljiće vas od uobičajenih događanja.

Strijelac

dnevni horoskop za 05.03.2023.
Bićete u svom elementu, energični i puni pozitivne energije. Podržavaćete partnera u ostvarenju ambicija ili ćete zajednički planirati ulaganje ušteđevine, kupovinu ili prodaju stana. Zavodljivi ste i privlačni suprotnom polu. Iznenađujući preokreti tjeraju vas da se opredijelite između bivšeg partnera i nove ljubavi.

Jarac

dnevni horoskop za 05.03.2023.
Dobro ćete se nositi s obavezama pa obavite kućanske poslove, naročito one koje ne volite – imaćete dovoljno strpljenja. Posvetićete se pitanjima nasljedstva, alimentacije i novca uopšteno. U popodnevne sate biste najradije odmarali, ali će vas u tome spriječiti nenajavljeni gosti.

Vodolija

dnevni horoskop za 05.03.2023.
Iskoristite dan za aktivnosti intelektualnog tipa. Imajući u vidu veoma povoljan položaj Mjeseca, krasiće vas intuitivnost, ali i česte promjene raspoloženja. Partner će se tome čuditi, ali vam ipak neće zamjeriti.

Ribe

dnevni horoskop za 05.03.2023.
Kredit za stan, kupovina ili popravak automobila natjeraće vas da drugačije pristupate troškovima. Nemojte dopustiti da to bude razlog svađa s partnerom. Umjesto da jedno drugom prebacujete ko više troši, bolje se dogovorite kako ćete to ubuduće rješavati. Odlučite li veče provesti sa starim društvom, s nekim ćete se posvađati.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

drugi upravo čitaju