DJEVOJKA NAĐENA MRTVA U MOTELU KOD BIJELJINE, SMRT OBAVIJENA VELOM MISTERIJE!

Kako nezvanično saznajemo, Aleksandra je prije dvije sedmice bila u Bijeljini sa svojim dečkom, koji je policiji ispričao da je djevojku usred noći zatekao obješenu u kupatilu sobe u kojoj su odsjeli.

Recepcionar zvao Hitnu

  • Tragični događaj policiji je prijavio ljekar Hitne pomoći, koju je te večeri pozvao recepcionar. Djevojka je pronađena ispred motela, jer ju je, navodno, tamo iznio dečko, koji ju je pronašao mrtvu u kupatilu. On je naveo da se probudio usred noći, a da nje nije bilo u krevetu. Kako je, navodno, rekao, kada je ušao u kupatilo, doživio je šok, jer je djevojka visila, pa ju je skinuo i iznio ispred motela – priča Kurirov izvor i dodaje da je mladić ispitan u policiji.

Prema riječima istog izvora, nadležni utvrđuju da li je mlada Šapčanka zaista izvršila samoubistvo.

  • Pokrenuta je istraga i naložena obdukcija. Ima određenih indicija koje ukazuju na to da bi samoubistvo moglo biti inscenirano kako bi se prikrili tragovi zločina – objašnjava izvor.

Otišli u Bosnu da se zabave

Rajko Petrović kaže da se njegova kćerka s momkom koji ju je zatekao mrtvu zabavljala godinama.

  • Koliko znam, dugo je imala tog dečka, putovali su često, navodno su i tada malo otišli do Bosne da se zabave i odmore – kaže otac pokojne djevojke.

Rajko Petrović, otac preminule Aleksandre, potvrdio je za Kurir da je njegova kćerka nastradala u Bijeljini.

djevojka nađena mrtva u motelu kod bijeljine, smrt obavijena velom misterije!
DJEVOJKA NAĐENA MRTVA U MOTELU KOD BIJELJINE, SMRT OBAVIJENA VELOM MISTERIJE!
  • Ne znam šta se tačno dogodilo jer još nisam dobio rezultate obdukcije. Moja kćerka je bila ljepotica kakve nema u Mačvi, u osnovnoj i srednjoj školi je učestvovala na raznim takmičenjima, preko 25 zlatnih medalja je osvojila – priča neutešni otac i objašnjava da s kćerkom nije bio u kontaktu dvije godine, ali je iz razgovora s njenim prijateljima shvatio da nije odavala utisak osobe koja želi da se ubije.

Kažu da je bila vedra

  • Razveo sam se od njene majke, pa se ona naljutila na mene, nismo više bili bliski. Prijatelji kažu da je bila vedra, nisu slutili da će se ubiti. Kako je umrla, i dalje mi nije jasno, da li je htjela da naudi sebi ili se samo igrala – kroz suze govori otac i naglašava da je poslije tragedije bio u kontaktu s kćerkinim momkom.
  • On je dolazio, ljubio je njenu sliku, plakao… Kaže da se sama objesila, on je bio tamo, ja ne znam šta da mislim. Da li je kriv, to ne znam, samo znam da će on život nastaviti, naći drugu djevojku, a moje dijete, moj anđeo je pod zemljom i ja tu ne mogu ništa – plače otac.

hayat.ba

drugi upravo čitaju