Djevica, Škorpion, Bik i Rak neizlječivi su mamini sinovi i doživotno se drže njezine suknje

djevica, škorpion, bik i rak neizlječivi su mamini sinovi i doživotno se drže njezine suknje

Pojedinci dijele vrlo intiman odnos sa svojim majkama, ne shvaćajući da su biti mamin sin i privrženost majci dvije potpuno različite stvari.

Neki znakovi Zodijaka odrastaju kao mamini sinovi i ne mogu donositi odluke bez razgovora sa svojim majkama. Obično se za sve više oslanjaju na nju nego na oca, braću i sestre ili emotivne partnere.

Njihovi bi partneri mogli shvatiti da takva osoba jednostavno nema oslonac u životu. Mogu imati puno poštovanja prema svojim djevojkama, ali nije zabavno natjecati se s tvojom majkom u svakom aspektu života.

Djevica

Kad biste se udali za nekoga tko je horoskopski znak Djevica, vidjeli biste da svaka odluka koju vaš muž donese uključuje i njegovu majku.

Ništa se u njihovim životima ne može dogoditi bez njezina znanja ili odobrenja. Oni u tome ne vide ništa disfunkcionalno, a svatko tko majku ovog zemljanog znaka smatra problemom, može očekivati ​​bijes ogorčene Djevice.

Škorpion

Iako je većina Škorpiona neovisna, imaju snažnu majčinsku figuru u svojim životima. Njegova je majka poput vlastitog Boga po tome što je uvijek u pravu.

Škorpioni stalno uspoređuju svoju partnericu s majkom jer očekuju da se partnerica ponaša kao njihova mama.

Bik

Svaki Bik ima tendenciju da obožava svoju majku kao heroja. Kad je ona u blizini, dopušta joj da ga tretira kao bebu i da ga mazi.

Naviknuo se da bude po njegovom jer ga majka pretjerano mazi. Nikada joj se ne može suprotstaviti i bez obzira koliko godina imao, u njenoj se blizini osjeća beznačajno.

Rak

Muškarac Rak redovito razgovara s mamom čak i više nego sa suprugom. Stalno se dopisuju ako ne razgovaraju telefonom.

Njegova majka zna previše informacija o radnom životu i vezi svog sina. Nudi mudre savjete i dobro poznaje njegovu ženu ili djevojke, a Rak drugačije ne bi ni želio.

Izvor: Pinkvila

Teško se oporavljaju od poraza: Ova 4 horoskopska znaka nikada ne mogu izgubiti


luftika.rs

drugi upravo čitaju