Djevica, Jarac i Bik prolazit će kroz pakao do 22. kolovoza, vladavina Lava donosi im brojne probleme

Vladavina Lava za pojedine horoskopske znakove donosi idealne poslovne prilike i sreću u ljubavi. S druge strane, postoje i oni znakovi koji će do 22. kolovoza imati samo probleme.

Brojne poteškoće u životu pratit će Djevice, Jarce i Bikove u narednom periodu.

Djevica

Tijekom cijelog razdoblja koje je pred nama, pripadnici ovog horoskopskog znaka osjećat će veliku nelagodu. Njihov glavni cilj tijekom vladavine Lava bit će biti prvi, no zbog karaktera koji je preslab da bi bili vođe, Djevice će u narednom razdoblju biti vrlo depresivne.

Njihov urođeni perfekcionizam može biti uzrok brojnih sukoba, a navika da sve drže pod kontrolom mnogima će ozbiljno smetati.

Jarac

Pripadnici ovog horoskopskog znaka prečesto zaboravljaju da postoji život i izvan posla. Vrijeme koje Jarci provode za računalom uzima svoj danak pa sve više primjećuju što se oko njih događa. Zbog tog izostanka postoji realna opasnost da će Jarci propustiti nešto od životne važnosti u narednom periodu.

Cijeli kolovoz 2022. bit će obilježen negativnim tendencijama.

Bik

U razdoblju pred nama Bikovi će biti znatiželjniji nego inače, čak i malo previše, pa će često gurati nos u tuđe živote. Velike su šanse da će to imati vrlo negativan učinak na njihove odnose s drugima.

Njihov dugačak jezik može uzrokovati gubitak prijatelja, a ako ne žele ostati sami, morat će dobro paziti na svoje reakcije.

Astrolozi otkrivaju 3 horoskopske kombinacije koje imaju prijateljstvo jače od čelika


luftika.rs

drugi upravo čitaju