DIJETE JE PALO SA PETOG SPRATA: Sin poznatog repera na intenzivnoj njezi, ljekari mu se bore za život

Šestogodišnji sin repera Flo Ride, Zohar Dilard, pao je s petog sprata stambene zgrade u Nju Džersiju na trotoar – te je završio na intenzivnoj nezi, gdje se nalazi već skoro mjesec dana.

Nesrectni događaj se desio 4. marta u domu u kom su njegova majka, Aleksis Adams i dječak živjeli. Naime, Zohar je još uvijek na intenzivnoj njezi i pretrpio je prijelom karlice, prijelom lijeve metatarzalne kosti, razderotinu jetre trećeg stepena, unutrašnje krvarenje, te kolaps pluća. Aleksis je u ponedjeljak podnijela tužbu na osam stranica Višem sudu okruga Hadson, navodeći “da su opasni prozori stambene zgrade doveli do pada”. U tužbi su kao tuženi navedeni vlasnici, upravnici, građevinsko preduzeće, te preduzeće za ugradnju prozora.

-Slomljena sam, ljuta i borim se da se pomirim sa činjenicom da je moje jedino dijete pretrpjelo teške povrede zbog namjernog nemara našeg stanodavca i drugih umiješanih u nepreduzimanje neophodnih mjera bezbjednosti – rekla je ona u saopštenju.

Flo Rajda, čije je pravo ime Tramar Lacel Dilard, nije uključen u tužbu.

Majka povrijeđenog dječaka traži odštetu za liječenje povreda svog sina. Šestogodišnjak je rođen sa hidrocefalusom, neurološkim stanjem koje uzrokuje abnormalnu akumulaciju cerebrospinalne tečnosti unutar šupljina u mozgu.

-Kao samohrana majka djetetu sa posebnim potrebama, ovo izgleda kao noćna mora. Moje srce je slomljeno na milion komada – izjavila je Aleksis Adams.

Adams i reper Flo Rajda ne dijele starateljstvo nad sinom i ona ima puno starateljstvo nad Zoharom.

Ona je takođe tvrdila da je 43-godišnjak godinama izbjegavao da plati školarinu i zdravstveno osiguranje djeteta.

-Flo Rajd je vidio sina samo jednom tokom testa očinstva, ali je držala zastore i okrenula leđa – rekla je za “Daily Mail” 2018.

-Bili su u istoj prostoriji. Nije pokušao da zagrli Zohara, ništa. Bio je hladan – zaključila je Aleksis.

DIJETE JE PALO SA PETOG SPRATA: Sin poznatog repera na intenzivnoj njezi, ljekari mu se bore za život Express.


express.ba

drugi upravo čitaju