2 C
Sarajevo
Čet, 02, 23

DETALJI IZ PROŠLOSTI: Soraja Vučelić je najbogatija starleta, a malo ko zna da je odrasla u Domu za nezbrinutu djecu

Soraja Vučelić je rano ostala bez majke, odrastala je u Domu za nezbrinutu djecu i u hraniteljskoj porodici, a sa ocem je tek kasnije uspostavila pristojan odnos. Starleta se rodila u Kninu 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom.

Sorajin otac nije mnogo mario za kćerku, pa se Anka sa malom Sorajom vratila u Crnu Goru u Bar. Pošto nije imala od čega da je izdržava, dala ju je na staranje hraniteljskoj porodici. Zbog daljine, susreti majke i kćerke nisu bili mogući, tako da je Anka poslije nekoliko mjeseci Soraju smjestila u Dom za nezbrinutu djecu.

Kada je porodica oprostila Anki, ona i Soraja prešle su da žive kod Ankine braće. Nažalost, Anka se razboljela i preminula kada je Soraja imala samo 17 godina. Soraja je jedno vrijeme živjela i s ocem, ali se, čim je završila srednju školu, osamostalila i preselila u Beograd. Kako se priča, ona je znala da se ponaša bahato, a umjela je i da se potuče s nekim iz čistog mira. Prvi put pojavila u “Velikom bratu” 2011. godine. To joj je bila odskočna daska.

Tokom proteklih godina Soraja je prilično izmijenila svoj lični opis, navodno je imala osam estetskih zahvata, a silikone u grudi prvi put je ugradila 2010.

  Šteta: Kyrgios se povukao iz AO, razlog se zna

Dok je boravila u rijalitiju, za razliku od ostalih učesnika, koji su kao kontakte ostavljali telefone članova porodice, Soraja je, pošto nema majku, a oca nije željela da eksponira, ostavila broj telefona svoje tadašnje najbolje drugarice.

Drugarica je potvrdila Sorajinu životnu priču.
Strani mediji danas Soraju predstavljaju kao studentkinju psihologije i to sa visokim prosjekom koji iznosi devet, prema njenim riječima barem. Ona je u međuvremenu priznala da je fakultet zapostavila, ali da želi da ga završi, a za to vrijeme znanje nadograđuje filozofskom literaturom koju čita na putovanjima. Ipak, pošto je Soraji zabranjen ulazak u Srbiju, postavlja se pitanje kada će uopšte moći da završi fakultet.

(express/hypetv)

DETALJI IZ PROŠLOSTI: Soraja Vučelić je najbogatija starleta, a malo ko zna da je odrasla u Domu za nezbrinutu djecu Express.

express.ba

Koliko je koristan ovaj članak?

Kliknite na zvjezdicu da biste je ocijenili!

Prosječna ocjena 1 / 5. Brojanje glasova: 1

Još uvijek nema glasova. Ocijenite prvi!

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Una
Unahttps://tnt.ba
Una je prava dušica. Voli modu, pazi na zdravlje. Često piše o zdravoj ishrani i sportskom načinu života. Prati edukativne, zanimljive i zabavne teme.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa