DETALJI IZ HOTELA “JABLANICA” Pretukao radnicu nakon što su se posvađali zbog plaće

detalji iz hotela “jablanica” pretukao radnicu nakon što su se posvađali zbog plaće

Slučaj Amira Džafića, vlasnik hotela “Jablanica”, koji je i utorak brutalno pretukao svoju uposlenicu, preuzelo je Tužiteljstvo HNŽ – podružni ured Konjic.

Kako je iz Tužiteljstva potvrđeno za Avaz, jučer je napadnuta uposlenica hotela “Jablanica” K. E. (28) otpuštena iz bolnice i saslušana u Tužiteljstvu.

Istraga se nastavlja

“Osumnjiičeni i oštećena su saslušani, sve ostalo je prikupljeno, te je utvrđeno da nema elemenata za pritvor. On je na zadržavanju bio dva puta po 24 sata i bit će pušten na slobodu”, rečeno je iz Tužiteljstva.

Dodali su da se istraga protiv osumnjičenog dalje nastavlja, te da će on sigurno biti kažnjen za svoje postupke.

Djevojka izvukla deblji kraj

Kako neslužbeno saznaje Avaz do napada je došlo nakon svađe zbog plaće. Zbog rasprave o radno-pravnom statusu, došlo je do naguravanja i bitke u kojoj je djevojka izvukla deblji kraj.

Iz SKB Mostar za “Avaz” je ranije potvrđeno da je djevojka kod njih hospitalizirana na Odjelu za maksilofacijalnu hirurgiju. Kako su naveli, riječ je o teškim tjelesnim ozljedama. 

Objava DETALJI IZ HOTELA “JABLANICA” Pretukao radnicu nakon što su se posvađali zbog plaće pojavila se prvi puta na Posušje.info.

www.posusje.info

drugi upravo čitaju