DAN PRIJE UBISTVA SRBIJANKA PUŠTENA IZ BOLNICE, OTKRIVENI JEZIVI DETALJI: UBICA IZNIO SRAMNU ODBRANU, TVRDI DA GA JE ŽRTVA TUKLA I DA SE SAMO BRANIO?!

dan prije ubistva srbijanka puštena iz bolnice, otkriveni jezivi detalji: ubica iznio sramnu odbranu, tvrdi da ga je žrtva tukla i da se samo branio?!

Kako je u saopštenju za medije rekao Darko Nerat, načelnik Odjeljenja za opšti kriminal Policijske uprave Maribor, prilikom obdukcije preminule djevojke utvrđeni su očigledni znaci davljenja i teške povrede glave.

  • Povodom vremena smrti, patolog je dao mišljenje da je nastupila u petak 26. maja u večernjim satima, a policija je podnijela krivičnu prijavu protiv dvadesetogodišnjeg počinioca zbog sumnje da je izvršio ubistvo, za koje je zaprijećena kazna od 5 do 15 godina zatvor- rekao je Nerat, a prenijele su Slovenske Novice.

Lazar T., državljanin Slovenije, izvršio je ubistvo svoje partnerice nakon burne svađe koju su imali u četvrtak, nakon čega su komšije čule Emilijine vriske i zapomaganje, pa su htjeli da pozovu policiju, međutim, kako je to vrlo brzo utihnulo, djelovalo je kao da se situacija smirila, odustali su od toga.

Prema saznanjima slovenačkih medija, osumnjičeni je to veče pretukao svoju partnerku, a onda je rukama davio sve dok nije preminula.

Nakon toga, on je boravio u tom stanu i spavao pored ubijene partnerke naredna dva dana, dok njena sestra i dečko nisu došli do stana sa policijom gde su zatekli jeziv prizor.

Kako policija navodi, dečko koji je izvršio ovo svirepo ubistvo je vrlo brzo izjavio da se kaje, kao i da su tu raspravu mogli mnogo lakše da riješe.

dan prije ubistva srbijanka puštena iz bolnice, otkriveni jezivi detalji: ubica iznio sramnu odbranu, tvrdi da ga je žrtva tukla i da se samo branio?!
DAN PRIJE UBISTVA SRBIJANKA PUŠTENA IZ BOLNICE, OTKRIVENI JEZIVI DETALJI: UBICA IZNIO SRAMNU ODBRANU, TVRDI DA GA JE ŽRTVA TUKLA I DA SE SAMO BRANIO?!

Otišao od kuće sa 16 godina

Nastradala djevojka i njen partner su policiji već bili od ranije poznati po nasilnom ponašanju.

Lazar je navodno otišao od kuće sa 16 godina, kada je počeo da koristi zabranjene droge i napustio je školu.

Kada su mu kod kuće savjetovali da nađe posao, on se uhvatio u koštac sa majkom, prilikom čega ju je napao i nanio joj lakšu povredu. Tada mu je izrečena zabrana prilaska majci.

Prošlog ljeta, mariborska policija izdala mu je platni nalog zbog narušavanja javnog reda i mira, kada je udario francuskog državljanina, a policija ga je četiri puta uhvatila sa marihuanom.

Sa druge strane, Emilija je bila prijavljivana policiji od strane svoje porodice, jer je bila nasilna prema njima. U martu ove godine policija ju je optužila za nasilje nad majkom i sestrom, a izrečena joj je i zabrana prilaska.

Pet puta joj je suđeno za narušavanje javnog reda i mira sa elementima nasilja, u dva slučaja je zbog svojih postupaka završila na zatvorenom odjeljenju psihijatrijske klinike.

Emilija se, kako se navodi, sa sestrom i majkom preselila iz Srbije u Sloveniju 2018. godine.

Nesretna djevojka je imala određene psihičke probleme, zbog čega je tri puta bila hospitalizovana na zatvorenom odjeljenju psihijatrijske bolnice u Sloveniji, piše Blic.rs.

Ovog mjeseca, otpuštena je iz bolnice, a kako prenose mediji, to se desilo samo dan prije tragičnog događaja.

Za nju i Lazara T, koji ju je posjetio u bolnici, priča se da su bili par oko pola godine.

Najvjerovatnije je da je tragičnom događaju doprinijela nasilnička priroda i žrtve i izvršioca, a policajci su uvjereni da je Lazar T. krivično djelo izvršio namjerno.

– On je ispričao da se sve desilo u samoodbrani, da je ona njega napala i počela da ga tuče, te da se on samo branio- navode izvori.

hayat.ba

drugi upravo čitaju