DALILA POSTAVILA ŠOK PITANJE: Šta je Aneli Ahmić radila na jednu noć u Dubaiju?

Voditeljica Dalila Dragojević u svojoj emisiji na televiziji Red ugostila je starletu Ninu Prlju, te su progovorile o Aneli Ahmić, aktuelnoj učesnici rijaliti šou-programa “Zadruga 7 Elita”.

Dalila: Aneli je bila sa bivšim dečkom Nine Prlje.

Nina: Sjedim jednu noć na Tiktoku, radim “live”, prva osoba koja je ušla ona. Nisam je prepoznala, nije bila takva. Ona nije bila u vezi sa njim, bila je jednu noć.

Dalila: Pratila sam ‘Elitu’ kad je Aneli šetala sa nekim, pričala da je nadrljala, ja sam krenula da povezujem to. Pitam Ninu da li je to njen dečko sa kojim je bila dugo, koga je voljela, kaže Nina da jeste, e sada neka nastavi. Šta je radila u Dubaiju na jednu noć, sve nam kaži?

Nina: Vidjela sam njenu sliku u našem stanu, apartmanu u hotelu. Vidim da se ona baškari. Pitam ja njega što je u Beogradu, kaže on zbog posla. Gledam ja taj stan, on je otišao, ona je ostala par dana, čula sam da je bila sa još par muškaraca, ali ne znam sada ja da kažem sa kojim. Ona je bila onako fina, dobra riba. Nije mnogo para potrošio na nju, inače ne bi sada bila u ‘Zadruzi’. Ona nikada nije bila nečija djevojka, vječito je bila sa tuđim momcima. Meni je bilo strašno što je napljuvala čovjeka (prim.aut. Asmina Durdžića), a on je raskinuo sa njom prije nego što je zaveo Staniju. Optužila je Staniju za stvar koju je uradila meni. Švrćkala se po mom apartmanu. Znala je za mene, svi su znali za mene. Fetiš su joj tuđi momci, Bog joj je vratio tako kako joj je vratio. Nisam se čula sa njom, ja sam riješila drugačije, sa dečkom.

DALILA POSTAVILA ŠOK PITANJE: Šta je Aneli Ahmić radila na jednu noć u Dubaiju? Express.


express.ba

drugi upravo čitaju