DA LI JE BRENA PREKRIŽILA PRIJU?! Odnos pjevačice i njene snahe intrigira javnost

Aleksandri Prijović nije teško da radi i putuje, kad je na aerodromu uvijek dočekaju najmiliji. Muž Filip zna koliko jedva čeka da zagrli sina, pa i mališana povede sa sobom. Dok se mama i sin grle i ljube, svekar Boba je tu da pomogne oko prtljaga i poželi joj dobrodošlicu. Ukratko, porodična idila. Ipak, mnogi se pitaju zašto nigdje nema Brene.

– Naravno svijet uvijek nešto priča. Sad navodno, Brena je precrtala Priju. Dugo je ne vide da dolazi kod nje i Filipa
i već kreću da tračare. Pa, ne može Brena da sjedi svaki dan kod njih kad žena nije u Srbiji, putuje, ima svoja posla. Sad je Borka prihvatila na sebe najveći teret, tu je oko djeteta stalno, pomogne kćerki i zetu, i to je normalno. Kad ona ne bude mogla, uskočiće Brena, kao što je i do sada. Ako nema Brene, tu je Boba. Ljudi se petljaju gdje im nije mjesto, stalno bi da nekog zavade, da nešto iskopaju – piše Svet i nastavlja:

– Od prvog dana, svi nešto misle da Breni Prija nije po volji, a baš suprotno. Brena je obožava jer je vrijedna, kvalitetna osoba, izuzetna pjevačica. Pa, žena je sama zaradila bogatstvo, nije im ušla u familiju da troši i izvoljeva. A to Brena jako cijeni – kaže izvor blizak Živojinovićima i dodaje:

DA LI JE BRENA PREKRIŽILA PRIJU?! Odnos pjevačice i njene snahe intrigira javnost

– Ajde, otkriću vam tajnu, da ne bude da pravdam Brenu. Žena je u velikim poslovima jer pokreće proizvodnju artikla namenjenog ženama. Ne smijem da otkrivam o čemu se radi, ali vidjećete na jesen, kad sa tim Brena izađe u javnost. Zato je jako zauzeta i stalno putuje, a ne zato što joj smeta snaha. Boba je naravno, upućen u sve i drage volje je na sebe preuzeo veće obaveze oko kuće i porodice. Eto, to je istina i cijela tajna što Brene nema kod snahe u posljednje vrijeme.

(express/svet)

DA LI JE BRENA PREKRIŽILA PRIJU?! Odnos pjevačice i njene snahe intrigira javnost Express.

drugi upravo čitaju