ČUVENA HRVATICA PRIZNALA: Dva puta sam pokušala ubiti oca, krv šikljala na sve strane

Hrvatska književnica Vedrana Rudan gostovala je u emisiji „TV lica kao sav normalan svijet”, u kojoj je govorila o bolnim trenucima kroz koje je prolazila, te otkrila da je čak dva puta pokušala da ubije svog oca.

Vedrana je u svojoj ispovijesti otkrila da je u drugom pokušaju ubistva njen otac jedva ostao živ.

-Pokušala sam da ubijem oca kad sam imala 15 godina, ali mi nije uspjelo. Pokušala sam i sa dvadeset, kada je jedva ostao živ. On je mene uhvatio, ja sam imala 21 godinu, diplomirala sam i radila. Bila sam normalna žena. Tada su se nosile mini suknje, pa su onda preko noći došle u modu maksi suknje. Kao svaka mlada djevojka pratila sam modu. Onda sam bacila mini suknju i navukla maksi – započela je priču Vedrana.

čuvena hrvatica priznala: dva puta sam pokušala ubiti oca, krv šikljala na sve strane
ČUVENA HRVATICA PRIZNALA: Dva puta sam pokušala ubiti oca, krv šikljala na sve strane

-Onda je on došao u našu kuhinju, prostački me odmjerio i kaže mi: „Juče si bila krva, a danas si časna sestra, odluči se”. Ja sam mu na to odgovorila: „Ne s*ri”. To je bio prvi put da sam u životu digla ton na oca. On, divljak, meni komentariše suknju koju sam sama kupila. Tada mi je prišao, zgrabio me za odjeću i bacio me u stakleni ormar. Bila sam sva u krvi i staklu. Majka se tresla. U tom trenutku uzela sam šerpu punu gulaša i bacila mu je u glavu. On se nekako odmakao, bio je sav u krvi, majka je skoro umrla. Htjela sam da ga ubijem. Onda ga je majka odvela kod ljekara, ušili su mu rane i poslije toga vratio se u svoj kafić i rekao konobarici da sam htjela da ga ubijem. Konobarica mu je tada rekla a šta je do sada čekala. Tada sam otišla od kuće s namjerom da se više nikada ne vratim – ispričala je Vedrana.

Kada joj je otac umro, kaže da nije osjetila tugu.

-Kada mi je umro otac, rekla sam sebi: „Bar suzu pusti”. I zaista sam jedno dvije, tri suze izvukla iz sebe. Tada sam rekla sebi, to smeće ti je toliko zla učinio, kakve suze. Odj*bi oca – ispričala je Vedrana Rudan.

ČUVENA HRVATICA PRIZNALA: Dva puta sam pokušala ubiti oca, krv šikljala na sve strane Express.

express.ba

drugi upravo čitaju