Crveni tepih u Cannesu: Helen Mirren s plavom kosom i nevjerovatna haljina Elle Fanning

crveni tepih u cannesu: helen mirren s plavom kosom i nevjerovatna haljina elle fanning

Foto: Just Jared

Najveće zvijezde filmske industrije nalaze se na Azurnoj obali, na Filmskom festivalu u Cannesu koji se održava sve do 27. maja. Očekivano, već je prvi dan festivala donio spektakularan glamur na crveni tepih.

Puno pažnje privukla je i oskarovka Helen Mirren, u nebesko plavoj haljini dizajnera Del Corea, s kojom je uskladila i boju kose.

– Mislim da ne bi trebala postojati pravila vezana za izgled i srećom, sve ih je manje i manje. Odrastala sam u svijetu punom pravila koja su se mahom odnosila na žene i njihov izgled, a zatim su se pojavili ljudi poput Madonne i srušili ih. Pravila su tu da bi se rušila, kazala je Mirren.

crveni tepih u cannesu: helen mirren s plavom kosom i nevjerovatna haljina elle fanning

Dozu glamura na crveni tepih donijela je glumica Elle Fanning, kao jedna od najbolje odjevenih u raskošnoj custom made Alexander McQueen haljini od tila sa sjajnim kristalima i srebrnim perlama koje su krasile korzet u obliku cvijeta. Uma Thurman izgledala je sjajno u Dior kreaciji, dok je Naomi Campbell nosila Celine haljinu koja je izgledala kao tekuće srebro, a dugu kosu je nosila jednostavno puštenu i potpuno ravnu, što je pristajalo cjelokupnom izgledu. Uz raskošne kreacije, treba izdvojiti i Cindy Brunu, koja je umjesto haljine nosila odijelo kariranog uzorka koje je ukrašeno dodatkom od crnog tila. U nastavku pogledajte ko je sve prošetao crvenim tepihom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Photographer in Milan (@fotocall.me)

Crveni tepih u Cannesu: Helen Mirren s plavom kosom i nevjerovatna haljina Elle Fanning Azra Magazin.


azra.ba

drugi upravo čitaju