COBY I JELENA RASKINULI, NASTALA KONFUZIJA : Blogerka završila u zagrljaju vaterpoliste, a sportista bio u vezi sa zadrugarkom

Vaterpolista Nemanja Vica novi je izabranik blogerke Jovane Nikolić, koja je godinama bila u vezi sa treperom i producentom Slobodanom Veljkovićem Cobyem.

Iako su mnogi mislili da će popularni reper, pjevač i muzički producent  poslije skladne višegodišnje veze konačno stati na “ludi kamen”, usijledio je iznenadni raskid.

Njih dvoje već neko vrijeme nisu zajedno, a prvi dokazi za to mogu se naći na društvenim mrežama, gdje je brojnim korisnicima godinama bila posebno interesantna njihova ljubavna priča. Na Tviteru, na kom su oboje aktivni, više se ne prate, a ista je situacija i na Instagramu.

Kako je ispričao izvor blizak Cobyu, reper je želio da sve prođe tiho, bez pom

Inače, Nemanja,novi Jelenin izabranik je bio u vezi sa aktuelnom učesnicom rijalitija ”Zadruga”, Miljanom Popović.

– Istina je da su njih dvoje bili zajedno. On je tad bio baš klinac, imponovalo mu je to što je uspio da “upeca” stariju, hvalio se svima po kraju. I Miljani se on dopao. Bili su oni neko vrijeme u kombinaciji, vezi, ne znam kako su oni to definisali. Znam da je sve pucalo među njima, bila je to ozbiljna strast. Ja njega dugo nisam vidio, čim sam kod vas vidio da je sad sa Cobyevom djevojkom, odmah sam ga prepoznao, da je to taj Miljanin bivši – priča izvor blizak Miljani i dodaje:

– Znam da joj je čak upoznao roditelje, srdačno su se, bog zna kako pozdravili, popričali. Doduše, oni su tada bili iznenađeni što je Miljanin izbor toliko mlađi momak, ali odobrovoljili su se kada su čuli da je sportista, činio im se fin na prvi pogled-ispričao je izvor.

(Express/ Pink)

COBY I JELENA RASKINULI, NASTALA KONFUZIJA : Blogerka završila u zagrljaju vaterpoliste, a sportista bio u vezi sa zadrugarkom Express.

express.ba

drugi upravo čitaju