-6.1 C
Sarajevo
Sri, 02, 23

Čarolija će se dogoditi na nebu 11. i 12. kolovoza, osjetit će je svi znakovi zodijaka

Čarolija će se dogoditi na nebu 11. i 12. kolovoza, osjetit će je svi znakovi zodijaka

Sa stajališta promatrača kiše meteora izgledaju kao prekrasni svjetlosni efekti na nebu, no u stvarnosti su to vrsta oluje koja nastaje raspadom kometa. No, s astrološke strane, može predstavljati različite stvari koje utječu na vaše horoskopske znakove.

Da bismo razumjeli astrološko značenje kiše meteora, moramo razumjeti značenje kometa. Kometi se sastoje od leda, prašine i plinova. Ako bismo u ovome tražili simboliku, mogli bismo reći da kometi predstavljaju naše zamrznute emocije i kolektivne strahove koji izlaze na površinu da ih vidimo i izliječimo. Nećemo više moći potiskivati ​​sve ono što smo ignorirali ili potiskivali.

Kiša meteora simbolizira ljepotu koja se diže iz pepela. Kiša meteora predstavlja duhovne uvide i mudrost stečenu gledanjem duboko u sjene nas samih i našeg svijeta.

Sa stajališta astrologa, vrijeme je za inspiraciju i nove ideje koje će vam pomoći da živite svrhovitijim životom, oslobodite se strahova i samoporažavajućih misli.

Ovog mjeseca svjedočit ćemo kiši meteora Perzeida koja će se na nebu pojaviti 11. i 12. kolovoza, a različitim će intenzitetom trajati sve do 1. rujna.

Evo kako najbolje iskoristiti energiju kiše meteora na temelju vašeg horoskopskog znaka!

Zemljani znakovi (Jarac, Bik, Djevica)

Ova kiša meteora mogla bi vam pomoći da se distancirate od praktičnog i prijeđete više u carstvo ideja i snova. Moći ćete se vratiti na zemlju i usredotočiti se na to kako implementirati te ideje u dogledno vrijeme. Ali za sada samo budite otvoreni za istraživanje onoga što vam je trenutno dostupno. To je također vrijeme za učenje. Vaš um može biti otvoreniji nego inače.

  Kendall Jenner ovom kombinacijom otkrila da se vraća trend za koji smo mislili da će ostati u prošlosti

Zračni znakovi (Vaga, Vodenjak, Blizanci)

Za vas, ova kiša meteora može vam pomoći da usredotočite svoje misli. Možete označiti stvari s popisa obaveza i nastaviti s projektima koji su nekoć bili stavljeni na čekanje. Mogli biste dobiti nalet energije i zamaha. Ovo je i vrijeme za druženje te možete sresti ljude iz prošlosti koje dugo niste vidjeli.

Vatreni znakovi (Ovan, Lav, Strijelac)

Možda je ovo vrijeme da zastanete i razmislite. Imate poticaj za izlazak, za druženje. Ipak, odvojite vrijeme za sebe, jer ste otvoreni za nove ideje ili ostvarenja koja vam se nameću. Mogli biste ostvariti neiskorišteni potencijal i pronaći nove načine izražavanja svoje kreativne energije. Prošli ste kroz tranziciju i sada je dobro vrijeme da odredite prioritete.

Vodeni znakovi (Rak, Škorpion, Ribe)

Emocije koje su bile potisnute ili zamrznute mogu početi izvirati iz vas. Događaji u svijetu, kao i uspomene iz osobnog života, mogli bi vas učiniti emotivnijima. Budite suosjećajni prema sebi, ali i prema drugima. Ovo je promjena koja će vam pomoći da ojačate svoju intuiciju. Kiša meteora može vam pomoći da se riješite nekih svojih strahova.

Izvor: Stil / Sensa.hr

Vaga, Škorpion, Lav i Riba očekuju sudbonosni susret sa srodnom dušom u jesen 2022.


luftika.rs

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Supported by TNT Grupacija
Amra
Amrahttps://www.tnt.ba
Amra voli da piše o ljepoti, to je opušta. Njeni savjeti o modi i šminaknju uvijek dobro dođu. Puno istražuje i čita. Ponosna je mama djevojčice i dječaka pa na zabavan način servira korisne informacije o trudnoći i odgajanju djece.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa