Borac: Napast će i u Toršavnu

Borac je u dobroj prilici izboriti nastavak natjecanja u Konferencijskoj ligi. Crveno plavi su put Toršavna, na večerašnji uzvrat 1. kola kvalifikacija sa ekipom B36 (19 sati), otputovali s prednošću od dva gola (2:0).

– Očekuje nas teška utakmica, poručio je Dragan Šarac, pomoćnik u stručnom stožeru Nenada Lalatovića koji je najavio ofenzivan Borac.
– Uzvrat igramo na umjetnoj travi, a na toj podlozi oni već dugo igraju, navikli su se na taj teren. Imamo lijepih 2:0 iz prve utakmice, ali to je rezultat koji se teško brani. Na Farske Otoke idemo igrati napadački nogomet, nećemo se povući i braniti rezultat, igrat ćemo kao da je 0:0. Sigurno će da će oni igrati puno ofenzivnije nego u prvom susretu, ali mi se nećemo opustiti. Maksimalno oprezno ulazimo u ovu utakmicu, cilj nam je proći u drugu rundu kvalifikacija, dodao je Šarac, čiji će tim ako riješi B36 u nastavku natjecanja igrati protiv boljeg iz meča Tre Fiori – Fola Esch (Tre Fiori u prvom je susretu slavio 1:0).
A da se B36 riješi, bit će potrebna još jedna trezvena prezentacija obrane Borca u kojoj je Nikola Andrić jedan od glavnih kotačića.
– Prvo poluvrijeme smo dobili, sad nas čeka drugo. Kao i u prvu utakmicu, i u ovu ulazimo maksimalno. Tada smo slavili 2:0, a nadam se da će tako biti i u uzvratu. Dat ćemo sve od sebe i na terenu ćemo se pokazati, poručio je defanzivac Borca. S. N.

The post Borac: Napast će i u Toršavnu appeared first on Dnevni.ba.

dnevni.ba

drugi upravo čitaju