Blizanci, Djevice, Strijelci i Ribe imat će priliku za velika djela do veljače 2026.

Planet Saturn zadužen je za granice, ograničenja, disciplinu, a 7. ožujka napustio je futuristički Vodenjak i ušao u emotivne, otvorene i nostalgične Ribe.

Saturn će iznijeti na vidjelo načine na koje smo dopustili našoj mašti i emocijama da nas prevare u sljedeće tri godine. Ako ste ikada poželjeli da se vratite u jedno jednostavnije vrijeme, na način na koji su stvari bile, ovaj tranzit će vas podsjetiti da će vam pogled na nesavršenu prošlost kroz ružičaste naočale samo zamagliti i zamagliti budućnost.

Ribe se fokusiraju na završetke, oprost i napredak, budući da su to posljednji znak u ciklusu zodijaka i predstavljaju kraj poglavlja. Kada Saturn prolazi kroz ovaj sanjivi i transcendentni znak zodijaka, potiče vas da zadržite zdravu distancu od prošlosti dok prihvaćate ono što budućnost nosi.

Saturn će prijeći u Ovna 13. veljače 2026. kada napušta znak Riba, a evo koji će horoskopski znakovi biti najviše pogođeni u sljedeće 3 godine:

Blizanci

Jeste li spremni svoju karijeru shvatiti ozbiljnije nego ikada prije? Saturn utječe na vašu 10. kuću karijere kada uđe u Ribe, djelujući kao mentor koji koristi čvrstu ljubav i disciplinu da potakne vašu izvrsnost. Saturn će vas motivirati da ozbiljnije shvatite svoje ciljeve i odustanete od svojih snova ako ne krećete u karijeru koja vam nešto znači. Saturn će vam skrenuti pozornost gdje ste i kako pogriješili i kako to izbjeći ponovno.

Iako vaša karijera i reputacija mogu doživjeti mnoge uspone i padove tijekom ovog vremena, ovaj tranzit će u konačnici ojačati vašu karijeru kao nikada prije. Bit ćete nagrađeni ako nastavite pokušavati.

Djevica

Saturn će postavljati granice i zahtijevati ozbiljnost vaših veza sljedeće tri godine. Ribe vladaju vašom sedmom kućom partnerstava, saveznika, neprijatelja i supružnika. Saturn će istaknuti slabe karike u vašim odnosima s ljudima u vašem životu. Saturn je planet koji nagrađuje dugovječnost i predanost, što može značiti da ste spremni vjenčati se ili napredovati s prijateljem ili romantičnim partnerom.

Međutim, budući da je Saturn planet koji ne tolerira nezrelost, on će vam pokazati je li vaša dinamika odnosa zdrava ili ne. Ne gubite vrijeme na nepotrebne stvari, već se posvetite isključivo onome što je bitno.

Strijelac

Saturn će vas potaknuti da se povežete sa svojom prošlošću. Kreće se kroz vašu četvrtu kuću doma, obitelji, korijena i rodbine. Duboke i intenzivne istine o vašoj obitelji i kućnoj dinamici mogu isplivati ​​na površinu, prisiljavajući vas da popravite te rascjepe i uspostavite granice koje će vam omogućiti zdraviji odnos sa svojom obitelji.

Ako ste se kod kuće osjećali nelagodno, ovaj tranzit će vas potaknuti da napustite lošu životnu situaciju i poradite na stvaranju nečeg još jačeg. Čak i ako se ne osjećate kao da je vaš dom tamo gdje želite, Saturn će vas podsjetiti da je potrebno vrijeme za izgradnju doma. A ako su vaš dom i obitelj već u dobrom stanju, ovaj tranzit će vas podsjetiti da uložite još više u svoj osobni život. Iako su novac i profesionalni uspjeh važni, besmisleni su bez doma, obitelji i, naravno, sloge.

Riba

Ni na koga Saturn u Ribama neće utjecati kao na vas. Dok Saturn provodi sljedeće tri godine donoseći plodove u vašoj prvoj kući identiteta, mogli biste osjetiti veliki pritisak na svojim ramenima. Doista, ovo se samo po sebi može činiti kao mali Saturnov povratak! Iako se mnoge stvari u vašem životu približavaju kraju, još bolje stvari tek počinju. Kada Saturn prolazi kroz vaš podznak, možete se osjećati oštro prema sebi i pretjerano kritični prema sebi, ali to je samo zato što odjednom očekujete puno više od sebe.

Saturn vas tjera da vidite sve za što ste sposobni, stoga se prestanite opravdavati ili spuštati svoje standarde. A ako stvari ne počnete shvaćati ozbiljnije, mogli biste dobiti manje nego što zaslužujete. Radite na ljubavi prema sebi i samoprihvaćanju uz druge napore i možete postići rezultate.

Izvor: Sensa

One su čelične dame: Žene rođene pod ova 3 horoskopska znaka imaju snažan karakter


luftika.rs

drugi upravo čitaju