BIZARNO! Dva puta dnevno pije krv krokodila da ostane u formi!

Tajlandski biznismen nedavno je postao viralan pijući krv krokodila pomiješanu s alkoholom dva puta dnevno.?! Tvrdi da je tajna njegova dobrog zdravlja i forme to što pije krv krokodila! …

Rojakorn Nanon, 52-godišnjak iz tajlandske provincije Trang, dan započinje čašom krokodila pomiješanog s tajlandskim alkoholom lao khao, a tijekom dana prije spavanja popije još jedan takav koktel.

Biznismen tvrdi da je cijelo vrijeme bio fizički slab i iscrpljen, no otkako je počeo piti krokodilsku krv, stvari su krenule nabolje, a sada se kune da mu je pomogla i krokodilska krv. On vjeruje da krv čini čuda za nekoliko organa, za krv i za njegov živčani sustav.

Nanon je počela piti krokodilsku krv pomiješanu s lao kaoom prije dva mjeseca nakon što je otkrila da koktel prodaje 53-godišnji Wanchai Chaikerd, vlasnik farme krokodila u podokrugu Ban Pho.

pije krv krokodila
Biznismen Rojakorn Nanon koji voli piti krokodilsku krv

Vnachai tvrdi da krokodili imaju vrlo malo krvi, jednu ili dvije čaše, pa je miješa s lao kao. On naplaćuje 200-300 bahta (6 do 9 dolara) po čaši

Wanchai, koji je vlasnik najveće farme krokodila u pokrajini Trang, tvrdi da njegov pripravak pomaže cirkulaciju, jača crvena krvna zrnca, povećava broj trombocita i bijelih krvnih zrnaca te hrani jajašca i spermu. Prema nekim tvrdnjama, krv krokodila može izliječiti čak i neplodnost.

Za pravljenje kontroverznog koktela najčešće se žrtvuju krokodili stari između tri i četiri godine jer su tada najjači i njihova krv ima najjače djelovanje. Iz jedne životinje može izvući samo oko 100 kubika krvi, što je dovoljno samo za dvije čaše.

izvor: Zanimljivosti dana

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

bizarno! dva puta dnevno pije krv krokodila da ostane u formi!bizarno! dva puta dnevno pije krv krokodila da ostane u formi!


zanimljivostidana.com

drugi upravo čitaju