“Bilo je okrutno” Milica Pavlović progovorila o neprijateljima na estradi

Svojim trudom i radom, Milica Pavlović probila se u sam vrh estrade, a kao kruna njene karijere održaće veliki solistički koncert u Beogradu.

Iako uživa u plodovima svog rada, prošle godine zadesila se usred afere vezane za hit „Provereno“ kada se našla u sukobu sa koleginicom Anom Nikolić.

U prvi mah povrijeđena, zatim zbunjena i odlučna da istera pravdu, Milica je odlučila da ipak digne ruke od negativnih osjećanja, i skloni se od svega lošeg što može da stane na put njenoj sreći.

– Na silu sam postala takva i to sam shvatila u nedavnom razgovoru sa prijateljima. Postala sam takva nesvjesno, valjda kako bih se zaštitila od loših ljudi i stvari, kako me razne situacije i loše namjere ne bi potpuno poremetile. Svi moramo da budemo svjesni da niko od nas nema dane i vrijeme za gubljenje na negativne emocije i ljude – rekla je pjevačica.

Kada se našla u gorepomenutoj situaciji pojedine kolege su se razotkrile, te je Milica tada shvatila ko su joj na estradi pravi prijatelji a ko su oni koji su se samo pretvarali da jesu. Tada je na svojoj koži osjetila da je svet šoubiznisa prepun ljubomore i sujete, prenosi Grand.

– Dobila sam neprijatelje preko noći i to javno. Bila sam u situaciji da se stalno preispitujem da li sam neku od koleginica ikada uvrijedila, ponizila, uradila joj bilo šta loše. Na okrutan način sam bila primorana da shvatim da veliki uspjeh nosi sa sobom i veliki teret, budući da su me se mnogi odrekli preko noći- priznaje Pavlovićeva.

Iako samu sebe ne smatra najboljom na javnoj sceni, taj epitet svakako je dobila od publike kao jedinog mjerila, svojim trudim, zalaganjem i posvećenošću u ovom poslu. Baš zbog toga, Milica je postala trn u oku mnogima te nerijetko čuje komentare da izaziva bes u drugim ženama.

– Moj trud i rad ih podsjećaju na njihov nerad. To je poenta. Ne mislim da sam ljepša ili talentovanija od nekoga već sam vrlo samokritična. Ali ja zbog toga ne osjećam bijes prema drugima, već počnem da radim na sebi. Ništa mi nije tešo, ko mene nema nezavršenih obaveza, ili planova ostavljenih na pola, ja ne odustajem dok nije onako kako sam zacrtala. Nedavno se jedna moja koleginica zapitala gdje ja to kupujem samopouzdanje. Odgovor je jednostavan- samopouzdanje se ne kupuje već se stiče ozbiljnim radom na sebi– istakla je ona.

pressmediabih.com

drugi upravo čitaju