Bikovi, Škorpioni i Vodenjaci dobivat će teške udarce do 10. srpnja, a uništit će ih Mars u Lavu

Planet akcije, hrabrosti i strasti – Mars, 20. svibnja ušao je u vatreni znak Lava i tu će ostati do 10. srpnja.

Planet Mars svojom će borbenošću samo dodatno ojačati ionako snažan utjecaj Lava. Ova kombinacija stvara osobu punu samopouzdanja, hrabru i odlučnu u ostvarenju svojih ciljeva.

Mars u Lavu nastoji ostaviti trag i biti u središtu pozornosti.

Ljudi s ovim položajem Marsa često imaju jaku volju, sposobnost preuzimanja rizika i hrabrosti da se suoče s izazovima. Vatreni su, strastveni i entuzijastični u svojim nastojanjima, težeći postizanju vrhunskih rezultata. Njihova velika energija i entuzijazam mogu biti zarazni, privući druge i nadahnuti ih da slijede njihov primjer.

Mars u Lavu također donosi kreativnost i umjetnički duh. Ove osobe su često talentirane, izražavaju se kroz umjetnost, izvedbu ili vodstvo. Njihova strast i intenzitet mogu se vidjeti u njihovom izražavanju umjetničkih talenata, bilo da se radi o glumi, plesu, glazbi ili pisanju.

No, ljudima s ovakvim položajem Marsa važno je da budu svjesni svoje moći i da svoju energiju usmjeravaju na konstruktivan način. Ponekad mogu biti skloni pretjeranom egoizmu, dominaciji ili agresiji. Zato je važno naučiti se kontrolirati i pronaći ravnotežu između samopouzdanja i obzira prema drugima.

U osnovi, Mars u Lavu donosi jaku volju, hrabrost i strast za postizanjem ciljeva. Ova kombinacija energije izražava se kroz kreativnost, vodstvo i strast, stvarajući jedinstvenu osobnost koja blista i ostavlja neizbrisiv dojam na svijet oko sebe.

Mars u Lavu povoljno će djelovati na Strijelca, Lava i Ovna. S druge strane, znaci uključujući Bika, Vodenjaka i Škorpiona će do 10. srpnja trpjeti negativan utjecaj Marsa.

BIK

Mars u Lavu donosi vam potres u obitelji. To su tenzije, svađe, potreba za preseljenjem. Nećete biti zadovoljni odnosima u obitelji, au fokusu će biti odnos s jednim roditeljem.

Potrebno je pronaći ravnotežu i kompromis u vama važnim obiteljskim odnosima. Pripremite se za kvarove u stanu.

ŠKORPION

Mars u Lavu donosi vam probleme na radnom mjestu. Na poslu ćete imati problema s autoritetom i prihvaćanjem tuđeg mišljenja. Težit ćete promjenama na poslu, ali pod vlastitim uvjetima.

Zbog toga će često dolaziti do svađa jer u ovom razdoblju nećete biti popustljivi, a međusobno ćete mišljenje doživljavati kao kritiku.

VODENJAK

Ovakav položaj Marsa donosi vam probleme u braku. Isto vrijedi i za poslovna partnerstva. Uvidjet ćete da su razlike velike i da ne možete pronaći zajednički jezik. Taj će se tempo zadržati do 10. srpnja.

Pokušajte ne osuđivati ​​partnera za svaku pogrešku.

Novčani horoskop za lipanj 2023.: Ovnovi se pripremaju za kolaps, Škorpion izbjegava kredite


luftika.rs

drugi upravo čitaju