Bikovi, Blizanci i Rakovi od 19. svibnja imat će beskrajnu sreću u ljubavi, a dani će im biti ispunjeni nadom

Mladi Mjesec u Biku 19. svibnja 2023. donosi nam snagu da vjerujemo da je ono što imamo u ljubavi vrijedno borbe i očuvanja, a tri znaka Zodijaka posebno će uživati ​​u emotivnim vezama.

Za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Bika naginjemo “svijetloj strani”, jer ćemo biti suočeni s izborom. Pred nama je odluka – ostajemo ili odlazimo? Jesmo li doista predani odnosima u kojima se nalazimo i da nam se pruži prilika da odemo, bismo li to učinili?

Današnji dan otvara ovu priliku, a za tri sretna znaka zodijaka odgovor će biti “ostani”. Potrebna je hrabrost, a to svi znamo. Jedno je reći da si zaljubljen i da ćeš biti tu za osobu koju voliš, drugo je potpuno se posvetiti tome i UČINITI TO.

I tako 19. svibnja, u vrijeme mladog Mjeseca u znaku Bika, radosno i bez rezerve preuzimamo tu obvezu.

Bik

Nećete imati dvojbe oko toga da sve stavite na jednu kartu za osobu koju volite 19. svibnja, za vrijeme mladog Mjeseca u znaku Bika. Uvijek ste bili strastvena osoba i kada je u pitanju osoba s kojom ste sada u vezi, ne popuštate; tu si cijelo vrijeme i ako te netko odluči izazvati u tome, kao član obitelji na primjer, onda mu kažeš da prošeće.

Nije te briga tko ti stoji na putu kad nekoga voliš i to je to. Također odlučujete želite li svoju vezu podići na višu razinu na ovaj dan, bilo da se radi o zajedničkom životu ili braku. Danas će vam mnogi reći da ste u krivu, ali vi ste potpuno čvrsti u snazi ​​svojih uvjerenja i ljubavi.

Blizanci

Dan vam donosi iskušenje – dobar dio ćete provesti spremni za bijeg ili borbu. Vaš partner želi odgovor, a pitanje je “hoćeš li biti moj?” Iako se najvjerojatnije želite posvetiti vezi, može se pojaviti sumnja u sebe. Možda osjećate da niste dovoljno dobri i da ćete negdje pogriješiti i pokvariti vezu.

Ipak, zrake sunca će zasjati kroz oblake sumnje i znat ćete da je osoba pored vas ona s kojom želite biti. Danas ćete izabrati napredak, a ne stagnaciju.

Rak

Vaše dobro raspoloženje stvorit će zdravo okruženje za vas i vašeg romantičnog partnera da danas uživate u odličnom razgovoru, a tijekom mladog Mjeseca u znaku Bika teme će varirati od “gdje planirati odmor” do “kada bismo se trebali vjenčati”.

Čak i ako se zapravo ne planirate vjenčati, zabavno je znati da ste oboje otvoreni i spremni posvetiti se jedno drugome. To je ono što vas čini najsretnijim; da vi i vaš partner možete razgovarati kao prijatelji.
Vaše odlično raspoloženje potaknut će njihovo odlično raspoloženje.

Izvor: Sensa


luftika.rs

drugi upravo čitaju