Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak bit će blagoslovljeni do svibnja 2024., ostvarit će im se snovi

Sreća je stvar osobne percepcije, no činjenica je da je među znakovima zodijaka bilo i onih koji su se godinama mučili i jednostavno osjećali da im ništa ne ide od ruke. Čak bi i stvari koje su bile ‘sigurne’ odjednom ‘zakazale’.

Međutim, situacija se sada drastično mijenja.

Pred nama je najpozitivniji astrološki tranzit u 2023. godini koji će svakom horoskopskom znaku pomoći da napreduje u nadolazećoj godini, a posebno četvorci koja već godinama muku čeka na ostvarenje svojih snova.

Jupiter je 16. svibnja ušao u dio neba kojim vlada Bik, gdje će ostati do 25. svibnja 2024. godine. Ova kozmička kombinacija zadnji put se dogodila 2011. i 2012. godine, u vrijeme kada su svi znakovi doživjeli sreću i obilje – kolektivno i osobno.

Jupiter u astrologiji

Poput istoimenog rimskog božanstva, Jupiter je ekvivalent grčkog boga Zeusa. Izvorno poznat kao ‘bog neba i groma’, Jupiter je s vremenom postao ‘kralj svih bogova’, koji je imao posljednju riječ kad god među ostalima nije bilo konsenzusa.

U astrologiji, Jupiter je ‘kozmički ekspander’ i planet ‘zaštite, obilja i višeg učenja’. Budući da je antiteza Saturnu, koji se susteže i podučava teške lekcije, Jupiterov utjecaj je zabavan jer je njegov posao uvećati sve što dotakne. I dok se planet povezuje s optimizmom i urođenom radošću života, Jupiterova ozbiljna strana leži u potrazi za dubljim smislom.

Jupiter je planet kojem se trebate obratiti kada prolazite kroz nedostatak vjere jer vas inspirira da vjerujete u budućnost i sve njene mogućnosti. Na kolektivnoj razini, Jupiter predstavlja filozofiju, duhovnost, mudrost, putovanja svijetom i znanje. Na osobnoj razini (unutar vaše karte rođenja), Jupiter predstavlja vaše svjetonazore, duhovne sklonosti i sposobnost privlačenja sreće i bogatstva.

Bik u Jupiteru i najsretniji znakovi

Od svih horoskopskih znakova, Bik se najviše povezuje s novcem, financijama i materijalnim stvarima. Jupiter, koji je u ovom znaku, mogao bi se u nadolazećoj godini pretvoriti u financijsko tržište koje će doživjeti pozitivne promjene.

Pogotovo u proljeće 2024. susret Jupitera s planetom Uranom, koji je također u Biku, svakih dvanaest godina mogao bi se pretvoriti u povećanje plaća, tržište nekretnina za kupce i velike dobitke. U prijevodu – naći ćete se na pravom mjestu u pravo vrijeme, a četiri znaka koja će imati posebnu sreću do 25. svibnja 2024. su: Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak.

Izvor: Kruzer

Bikovi, Lavovi, Strijelci i Škorpioni će imati ljeto iz snova 2023. leteći na krilima sreće

Reklame


luftika.rs

drugi upravo čitaju