BEOGRAD: Lepa zaboravila Šemsu

Zorica Brunclik koncertom na Tašmajdanu napravila je najveću rođendansku zabavu u istoriji.

Bilo je veličanstveno

Tašmajdan je bio ispunjen do posljednjeg mjesta. I svi su, kao jedan, pjevali sa umjetnicom na kojoj, čini se, uz prelijepi vokal svaki njen nerv pjeva. Svoj topli osmijeh nije skidala s lica. Svoje hitove “vezla”, a publika je pratila horskim pjevanjem. Sve izvedene numere odisale su njenom emocijom i energijom koja nije gubila na intenzitetu. Bio je to spektakl u pravom smislu te riječi. Zoricina retrospektiva bogate karijere oduševljavala je i njene goste.

Svakako da je na Tašu, primat zauzela vatrena i neumorna Zorica Brunclik. Unatoč “žegi” izdržala samostalnu probu, kao i tonsku sa svakim od svojih gostiju. Od svake numere pravila “eksploziju”, jaču i sjajniju od ponoćnog, rođendanskog vatrometa, upriličenog njoj u čast.

beograd: lepa zaboravila šemsu

I koliko je. sve to bilo veličanstveno, ništa manje nisu se zabavljali oni koji su se našli u bekstejdža.

Neki su “lizali” pivske konzerve, neki žestoka pića a nešto malo onih koji su se rashlađivali vodom. Svi si navraćali u prostoriju rezervisanu za Lepu Lukić i Šemsu Suljaković. Lepa u prvi mah nije shvatila da priča sa. Šemsom, dok joj se nije predstavila. Lepa je uprkos godinama, narodski kazano “dobrodržeća”. No, eto, zaboravila je torbu u drugoj prostoriji, pa kada je otišla po nju, nije se više vratila.

beograd: lepa zaboravila šemsu

Preslatka Milica Todorović, svojim razdraganim duhom i simpatičnim komentarima, nasmijavala je starije kolege. Marta Savić izgledala je prelijepo. Sa dosta ljubavi i pažnje je pričala o Šemsi koja joj je idol. Reče i to kako je veliki oslonac i podršku imala od nje, i onu ljudsku, majčinsku kao i profesionalnu. Njen suprug Mile Kitić je navraćao kako bi vidio gdje mu je ljepša polovina, dobacio koji geg i hodao naokolo i što bi rekli “bilo ga je svuda”.

beograd: lepa zaboravila šemsu

Skalamerija od šešira

Keba je stigao sa svojom mladolikom i lijepom suprugom Oljom. No, zabranio svima da hvale nju i njen izgled. I kada se poznati. “detaljista” Keba obratio Nadi Topčagić riječima “Nado draga, kakve su ti to obrve”, svi su prasnuli u smijeh. Zapravo, njoj su se uistinu obrve “razmazale” po čelu. Samo je njegova supruga Olja, snalažljivo obrisala te “muzge” i docrtala joj nove obrve. Nada je sinula bar malčice ispod nepotrebnog i suvišnog pokrivala za glavu, “skalamerije” od šešira. A ništa bolji nisu bili ni ostali jednostavniji detalji na nekada velikoj zvijezdi sa nebrojenim mega hitovima.

beograd: lepa zaboravila šemsu

Piše: J. DURIĆ

BEOGRAD: Lepa zaboravila Šemsu Express.

Sportska centrala

drugi upravo čitaju