BEKAMOVA LJUBAVNICA SE OGLASILA POSLIJE SVIH UVREDA: Uništila si jednu porodicu

Rebeka Lus otkako je premijerno prikazan dokumentarni serijal “Beckham” od četiri epizode ne može mirno da spava, jer je napadnuta sa svih strana.

Britanski mediji se bave njenim životom poslije navodne afere u Španiji sa Dejvidom Bekamom, a njene društvene mreže su preplavljene komentarima.

“Uživaj u svojih pet minuta slave koje si očajnički tražila”, “Nebitna si, skloni se”, “Uništila si nečiji dom”, “Dobiješ ono što zaslužuješ kada si ljubavnica”, samo su neki od negativnih komentara koji su se pojavili ispod fotografije Rebeke Lus koju je objavila poslije dokumetarca. Ipak, neki od njih izrazili su empatiju prema holandskoj manekenki.

-Neki od komentara ovdje su odvratni. Imaš divan život sa svojom porodicom koja, za razliku od drugih, ne mora da popuni prazninu uključivanjem Netflixa – napisao je jedan od fanova, a Lus mu je odmah i odgovorila: “Hvala. Ja primam ružne komentare sa što više humora”.

Podsjetimo, skandal koji je šokirao svijet dogodio se 2004. godine. Tada se pročulo da je Dejvid imao aferu sa njegovom asitentkinjom. Situaciju je dodatno pogoršala i njihova zajednička fotografija u noćnom klubu, koju je tada objavio “Daily Mail”. Nogometaš je vezu negirao, a Viktorija Bekam mu je povjerovala, iako je u dokumentarcu rekla da joj je to bio najteži period u životu.

Rebeka Lus danas radi kao instruktorica joge, a u braku je s norveškim ljekarom Svenom Kristajrom Skaiajom s kojim ima dva sina.

BEKAMOVA LJUBAVNICA SE OGLASILA POSLIJE SVIH UVREDA: Uništila si jednu porodicu Express.


express.ba

drugi upravo čitaju