AW, KAKAV DAR! REGISTRUJTE SE, UPLATE i možete osvojiti do 120.000 DINARA BONUS!

Za ovo ljeto Meridian je pripremio ozbiljno iznenađenje NOVOPRIJAVLJENI IGRAČI. Ako sada REGISTAR na MJESTO NAJBOLJE ZABAVE pruženo vam je najveće BONUS NA PRVI DEPOZIT na balkanu!

Odmah nakon toga čeka vas prvo iznenađenje PRIJAVE. Vaš će račun biti automatski kreditiran 4.000 dinara BONUS koje možete koristiti i za igre na automatima i za sportske ulaznice.

Ali to je tek početak avanture. Nakon toga dolazi vrijeme za prvu uplatu depozita. Ukoliko je vaša prva uplata u iznosu od najmanje 500 dinara, čekamo vas 100% BONUS NA PRVI DEPOZIT do maksimalnog iznosa od 120.000 DINARA.

Morate zavrtjeti svoju okladu najmanje tri puta i osvojit ćete 100% BONUS NA PRVI DEPOZIT. Veći depozit povećava iznos vašeg potencijalnog bonusa.

Najbolja ljetna avantura očekuje vas i ovog ljeta, samo u Meridianu!

BONUS VIJESTI: Jeste li ikada poželjeli posjetiti neku od prekrasnih, egzotičnih destinacija? Od sada je i to moguće na MJESTU NAJBOLJE ZABAVE!

Pridružite se promociji PINATA LOCA LUDILO koji će trajati do kraja kolovoza i pobijediti GLAVNA NAGRADA – PUTOVANJE U MEKSIKO ZA DVOJE!

Na vama je da uživate u igrama velikog pružatelja usluga Expanse Studios i možete tražiti vrijedne nagrade. Osim putovanja čekaju vas: električni romobil, električni romobil, nestvarni bonusi i poklon spinovi!

Uživajte u najboljem provodu, ekskluzivno u Meridianu!

www.sportskacentrala.com

drugi upravo čitaju