Antonija iz Širokog Brijega otkrila zbog čega je odustala od „Zvezda Granda“

Takmičarka koja je za kratko vrijeme pokupila simpatije žirija i publike, Antonija Čerkez, odlučila je da napusti muzički šou “Zvezde Granda”.

Antonija, koja je bila u timu Dragana Stojkovića Bosanca, zahvalila se produkciji, mentoru, i svima koji su je bodrili i sa javnošću podijelila da se povlači.

„Ovim putem obavještavam sve svoje prijatelje i vjerne pratioce da odustajem od daljeg takmičenja u šou „Zvezde Granda“. Želim da se zahvalim svim dragim ljudima koji su mi bili podrška na ovom putu, svim prijateljima koje sam stekla kroz takmičenje“, napisala je Antonija i nastavila:

“Veliko hvala mom mentoru Draganu Stojkoviću koji me je učio i bodrio kao i, sada velikom prijatelju Vladanu, koji je u svakom trenutku bio tu kao pomoć i podrška.Najveće hvala želim reći roditeljima, Admiru, prijateljima Danijeli, Isaku, Amini i Lejli koji su trpeli moje strahove, ludosti i nervoze sve ovo vrijeme. Na kraju, hvala svima vama što ste bili tu i pratili sve moje uspjehe, što veće, što one manje. Što ste vjerovali u mene i vidjeli me u finalu. Nadam se da ovo neće biti prestanak veze koju smo stvorili i da ćete mi i dalje biti tu. Voli vaš vaša Antonija sa Širokog Briga.”

Ova objava šokirala je njene pratoce koju su izrazili žal povodom napuštanja takmičenja i pružili joj veliku podršku u daljoj karijeri.
(express/alo)

drugi upravo čitaju