ANELI SLOMLJENA OD TUGE: Shvatila da je Janjušu bila samo igračka

Učesnica Elite Aneli Ahmić sinoć je obavila razgovor sa Majom Marinković. Nakon toga, otišla je kod Drveta mudrosti i progovorila o trenutnoj situaciji sa Markom Janjuševićem Janjušem.

– Drvo, ja sam došla da ti kažem neke stvari. Juče mi je svašta rekao, jer sam odgovorila na neke prozivke. Tokom Mione na svadbi me je grlio, a pjevačica Jovana se pućila i gledala ka nama, pa se on uznemirio. Došla sam do jednog zaključka. Maja je bila u pravu, igrao se sa mnom. Pokušao je sa Jovanom pjevačicom da ide u toalet. On se dogovarao sa njom, mimo mene, da idu tamo. Ona je rekla da se sa njim ljubila jezikom. Ovo je naša tajna, a ja se nadam da ću dobiti frizuricu jer sam ovo otkrila. Anđeli se povjerila da su se ljubili. Stavljam tačku na odnos sa njim, definitivno – kazala je Aneli.

– Sve što donosimo odlukama je prolazno, a srcem je vječno – dodalo je Drvo.

– Ja nisam htjela ovo da kažem, pokušala sam u Rehabu da pričam sa njim, ali mu ništa nisam rekla, a njegov osmijeh je dovoljno toga rekao. Zna da ja njega uvijek provalim. On je rekao da to mora Jovani pjevačici da kaže, šta sam namjeravala da ga pitam, pa se to po kući pročulo. Šta on ima da priča njoj šta sam ja rekla? Ne želim ja da budem ta koja je ljubomorna – rekla je Aneli.

– Od dva ratnika, najveća su dva: vrijeme i strpljenje – kazala je Aneli.

– Jako se loše osjećam, malo ću otići na žurku da je ispoštujem i vraćam se nazad – kazala je Aneli.

– Sve stvari su teške, prije nego što postanu lake – istaklo je Drvo.

Podsjetimo, Maja je sinoć ispričala Aneli kako je abortirala Janjuševo dijete, a onda otkrila kako se on ponašao prema njoj u tom periodu. Aneli je sve pomno slušala i nervirala se, jer je dala šansu Janjuševiću, a on se sve vrijeme igra sa njom.

ANELI SLOMLJENA OD TUGE: Shvatila da je Janjušu bila samo igračka Express.

express.ba

drugi upravo čitaju