Prije 14 godina je poznata zvijezda gostovala u jednoj emisiji i istakla da je uvjerena da bi njen život bio drugačiji da joj je otac živ:

– Vjerujem da je on sada živ i da se to nije sve tako izdešavalo, da bih teško bila na sceni, moj put bi bio drugačiji. Tako barem mislim. Ne bi me on nikad spriječio, ali iz nekog poštovanja, da ih ne razočaram, ja bih ostala, možda bih bila profesorka engleskog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Kajala se što u tom periodu nije upisala Filološki fakultet:

Otkrila je u kakvom je odnosu sa majkom:

– Prije svega je majka, ali onda i najbolja prijateljica. Tako je to u svakom poslu, kad radiš dobro i kad si u vrhu, teško je naći prave prijatelje. Tako da najviše povjerenja imam u majku- ispričala je pjevačica svojevremeno u emisiji “Dobro veče Srbijo”.

Već neko vrijeme postoje priče da Ana i Miljana nisu u dobrim odnosima:

– Na početku terapije, kada mi je doktorka rekla da negdje nešto “škripi” u odnosu sa majkom ja sam skočila da se svađam, tražila da mi pokaže diplomu. Sa majkom sam u najboljim odnosima, izlazimo u grad, a ispostavilo se da je baš to problem. Da li je normalno da majka izlazi u grad sa kćerkom? Jeste mene majka ranije rodila nego ja Taru ali, svejedno, to nije normalno. Ne mogu majka i kćerka da budu drugarice – ispričala je za “Hype” i dodala da je u porodici uvijek bila “obilježena”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

– Moja majka je stalno u ulozi neke žrtve, njoj nikad ničega nije dovoljno. I ja sam to prepoznala kod sebe. Tokom terapije smo došle do toga. Ako je petica, zašto nije pet plus? Ako si treća na krosu, što nisi prva? Ako si prva, što nisi prije prvog? To mjesto ne postoji, ali neka ga izmisle. I sve to iz nekog nezadovoljstva, samo njoj poznatog. Nikad dovoljno i nikad dovoljno dobro. Navikla sam da ne valjam. Ja sam crna ovca familije. Prihvatila sam tu ulogu i igram je revnosno.

Na novom albumu nalazi se emotivna pjesma “Terasa sa pogledom na zid” za čiji tekst fanovi tvrde da je Anino duboko emotivno obraćanje majci Miljani.