ALEKSA PEROVIĆ PRVI NAPUSTIO “SURVIVOR”: Nadam se da ću se vratiti u Dominikanu, ali sa zdravim plućima

Prvi takmičar koji je napustio novu sezonu šou programa Survivor je pjevač Aleksa Perović. Pobjednik “Zvezda Granda” se žalio na zdravstvene probleme, a za izazove nije bio spreman.

-Zvučat će egoistično, ali desilo mi se ono što mi se u šou programima ranije nije dešavalo. Uvijek sam bio u finalima ili pobjeđivao, bio pri vrhu. Zapravo sam dosta toga naučio, drago mi je da sam uradio sve što sam mogao. Žao mi je što nisam mogao da dam svoj makismum za koji sam se spremao -iskren je bio Aleksa.

Glad mu nije teško pala jer je želudac pripremao posebnom metodom za gubitak kilograma – autofagijom.

-Bio sam tri mjeseca na autofagiji jer je to jedini način kako sam mogao da pripremim želudac. Prvo sam morao da skinem neke kilograme, a onda da priviknem želudac na to tamo. Umio sam i da svoj dio kokosa dam nekome – kazao je on.

Aleksin boravak je obilježio i problem sa plućima.

-Fizički sam bio spreman, što se tiče motorike i mišića. Zanimljivo je da niko od nas nije dobio upalu mišića jer smo se svi pripremali za to. Međutim, moja pluća nisu mogla da izdrže. Uplašio sam se za karijeru jer sam poslije pola sata pjevanja osjetio da mi nije dobro. Doktorica Branka mi je tada rekla da je sve u redu i da sam jednostavno malo ‘načet’ sa plućima došao, što sam ja i znao. Ta vlažnost vazduha je učinila svoje, mi ostavimo uveče suhe stvari i ujutru ih zateknemo mokre. Iako je floskula ko zna zašto je ovo dobro – rekao je Aleksa i prisjetio se najljepšeg momenta.

-Mogu izdvojiti više lijepih trenutaka, ali najljepši mi je bio kad smo svi pjevali pored vatre. Zvučalo je čarobno. Zaista smo svi bili jedan divan zbor. Nadam se da ću se jednom u Dominikansku Republiku vratiti sa zdravim plućima – rekao je Aleksa za kraj.

(Express/ Nova)

ALEKSA PEROVIĆ PRVI NAPUSTIO “SURVIVOR”: Nadam se da ću se vratiti u Dominikanu, ali sa zdravim plućima Express.

express.ba

drugi upravo čitaju