ALEKS PONIZILA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Iznijela sramne informacije

Pobjednica rijalitija Zadruga 6 Aleksandra Nikolić ima razloga za slavlje. Osim toga što je pobijedila u rijalitiju ona je sretna u ljubavi jer izgleda da u njenoj vezi sa Filipom Carem sve cvjeta.

Ona je svoju sreću podijelila sa gledaocima emisije “Narod pita” a sa njom u gostima bili su Lepi Mića i Bojan Simić.

Ipak njihovu sreću mute neke stvari.

Ona je indirektno potkačila Dalilu i Dejana Dragojevića koji su oboje imali svoje komentare na račun njene pobjede.

-Filip se ne obazire na komentare, ja sam čula za neke storije, ali mene iskreno ne zanima i posvećena sam šta ću da uradim od svog života i mog i Filipovog. Ja sam bila kod njega i vratila sam se zbog emisija, kad završim sa obavezama naravno da ću da odem kod Filipa, jedva čekam i želim da naša ljubav potraje. Ja se borim svim silama. Maloprije sam pričala da sam dosta sebe dala, prećutala neke stvari i napravila se luda, baš jer želim da to uspije – govorila je Nikolićeva.

aleks ponizila dejana dragojevića: iznijela sramne informacije
ALEKS PONIZILA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Iznijela sramne informacije

-Da li misliš da će Filip da ostane imun na sve naslove? – pitao je Mića.

-Podrške od bivših rijaliti igrača su osmislili, ja ih nazivam botovi, odmah kreće njih milion i sve najgore. Oni su napravili dogovor kad izađu FIlip i ja da naprave hajku i prozivaju me na svaki mogući način, uruše moj ugled. Ako je to pretrpio i naslove drugih portala, šalju mu slike na kojima nisam ja. Drago mi je da sam spojila najveće neprijatelje, spojila ih je mržnja prema meni. Ljudi su od mene imali gora djela u rijalitiju, narod im je oprostio, a meni se ne prašta jer sam ostavila dečka – pričala je Aleksandra.

-Dalila je bila sa Carem, ostavila je muža zbog njega, a to je ozbiljna priča. Dalila je ostavila svog muža zbpog Cara, uvijek će da te gleda drugačije, a njega da kritikuje. Ušla si u vezu sa njenim mužem, a onda sa Filipom. Ti si bila u “Zadruzi” gdje je bila svadba, udala si se za Dejana, bivšeg muža Dalile Dragojević. Car je bio sa Majom, Dalilom i Aleksandrom, to je problem. Njih tri ako ne mogu na njega, udariće na nju, a tako udaraju na njega direktno – nastavio je Lepi Mića.

POGLEDAJTE

ALEKS PONIZILA DEJANA DRAGOJEVIĆA: Iznijela sramne informacije Express.

express.ba

drugi upravo čitaju