31.6 C
Sarajevo
Pon, 06, 22

Ajmo poligon! SFC Tuning Show – 22.5.2022.

Udruženje Street Fleet Crew i Auto.ba Magazin u nedjelju, 22.5.2022. godine od 10:00 do 18:00 sati, na parking/poligonu Energoinvest na Ilidži, organiziraju preventivnu i humantarnu menifestaciju pod nazivom „Ajmoo poligon“.

Svrha manifestacije jeste da se okupe ljubitelji automobila koji će uživati u izložbi automobila na parkingu/poligonu Energoinvesta na Ilidži u svrhu druženja, upoznavanja i zbližavanja, ali i prikupljanja finansijske pomoći u saradnji sa Pomozi.ba.

Tom prilikom će biti organizirano takmičenje Car Styling u 23 različite kategorije kao i dB Drag podjeljen u pet klasa. Posjetitelji ove manifestacije moći će uživati u dobrom druženju u Open Air Caffe, Gaming zonama a za najmlađe posjetitelje biti će upriličena i posebna Kid’s zona.

Uz mnogobrojne društvene igre koje su planirane tokom manifestacije, posjetitelji pored tuning vozila imat će priliku vidjeti nekoliko sportskih automobila, Graffiti Car Painting kao i još mnogo zanimljivog sadržaja.

Manifestacija se održava u sklopu akcije „Sigurnost na cestama u Bosni i Hercegovini“.

Više informacija o eventu na FB linku

auto.ba

Pošto vam se svidio članak molimo da ga podijelite

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se nije svidio sadržaj. Možete li nam reći zašto?

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaj!

Recite nam kako možemo unaprijediti ovaj sadržaj

Adin
Adinhttps://www.tnt.ba
Adin je geek manijak. Donosi vam najnovije it vijesti i savjete. Zna sve o mobitelima, laptopima, tabletima. Koje aplikacije ne trebate, bez kojih ne možete. Voli putovati, dobro jesti i piti, pa često piše o mjestima koje trebate posjetiti.

drugi upravo čitaju

MOŽDA VAS ZANIMa