Ajla (23) iz Maglaja poslala emotivno pismo vatrogascima koji su joj spasili život: Pozdravite mog amidžu koji je tu noć bio sa mnom, tješio me, držao za ruku, sjećam se svega


Vatrogasci iz Nove Gradiške dobili su emotivno pismo djevojke iz BiH kojoj su spasili život.

Vatrogasci su 14. siječnja ove godine Aylu i njezinu obitelj izvukli iz automobila nakon teške prometne nesreće u kojoj je život izgubio njezin otac.

23-godišnjakinja je u svom pismu izrazila zahvalnost i poštovanje. “Ti si me najduže izvlačio iz vozila i svega se sjećam. Jedan čika, koji je bio pored mene dok sam ležala na nosilima dok mi je noga bila zaglavljena, jako, jako velik čovjek, hvala mu do neba”, napisala je.

“Tješio me, držao me za ruku i rekao da će sve biti u redu. Nažalost, ne baš sve… Otac mi je ubijen, ali majka, suprug i ja smo preživjeli. Sada se oporavljamo i nadamo se da ćemo ostati dobro nakon svega što se dogodilo. Danas je opet 14., opet kobna brojka za nas. Ali pamtimo i sve vaše geste i sve što ste učinili za nas”, rekla je.

“Pozdravite mog ujaka koji je tu noć bio sa mnom, nikad mu neću zaboraviti lice, a prije svega riječi koje je ponavljao”, dodala je i još jednom zahvalila vatrogascima. Riskirate svoje živote da spasite druge”, zaključila je i poželjela da se opet sretnu u nekim sretnijim okolnostima.

“Zbog ovakvih stvari volimo i radimo svoj posao… Ajla iz Bosne, koja je zajedno sa svojom obitelji doživjela prometnu nesreću na autocesti A3 kod Nove Gradiške”, napisali su vatrogasci uz fotografiju pisma.


pressmediabih.com

drugi upravo čitaju