Adelu Smajlović izdalo grlo usred nastupa: Saša Popović otkrio šta se desilo

Ove subote „Zvezde Granda“ počele su žestoko. Duel dvije talentovane vršnjakinje ostavio je žiri bez teksta, ali ih i „bacio“ na teške muke.

Sedamnaestogodišnja Jovana Stanković iz Beograda večeras je zapjevala „Kuda idu ostavljene devojke“ i Brenin hit „Miki, Mićo“. U istom ritmu nastavila je i talentovana Adela Smajlović (18) koja se predstavila Breninim numerama „Poželi sreću drugima“ i „Imam pesmu da vam pevam“.

Sudeći po izrazu lica čuvene osmorke jasno je bilo da su u velikoj dilemi kada su u pitanju glasovi s obzirom da su obje djevojke bukvalno pokidale.

Ipak, konačan rezultat bio je 4:3 u korist Adele, dok su Jovani podršku pružili Marija, Mili i Đorđe. Međutim, Saša Popović odlučio je da dodatno zakuha situaciju i iskoristio svoje pravo da izjednači glasove.

Adelu Smajlović izdalo grlo usred nastupa: Saša Popović otkrio šta se desilo

-Jovana, jako lijepo s obzirom da imaš samo sedamanest godina. Prilično zrelo pjevanje. Mada si malo promašila izbor druge pjesme. Adela standardno dobra, mada joj još uvijek nedostaje mentor – istakla je Ana Bekuta, a sličnog stava bila je i Viki Miljković.

-Adela, ti moraš da se pomjeriš iz ovoga jer si u dva prethodna kruga bila ubjedljivija i upečatljivija. Sad te je prvi jači protivnik malo poljuljao. Možda bih u nekom momentu dala i Jovani glas. Molim te pazi za sljedeći krug, moraš ozbiljnije i jače – posavjetovala je Violeta.

Iako se zna da su iz Srebrenika potekli sjajni vokali i nevjerovatni talenti to je potvrdio je Đorđe David koji je riječi hvale imao za obje takmičarke.

-Jovana ima bolju boju glasa, a Adela kao da je non stop na tezgi, promuklo – rekao je Bosanac, ali je takmičarka objasnila da je bolesna.

-Pa čujem ja da ti je nekako zatvoren taj vokal – konstatovao je Saša Popović, što je Adela i potvrdila.

Adelu Smajlović izdalo grlo usred nastupa: Saša Popović otkrio šta se desilo Express.

express.ba

drugi upravo čitaju