Aco Pejović postao licencirani kapetan broda!

Aco Pejović progovorio je o svim novitetima u njegovom životu, pa priznao da li je nekada pred policijom iskoristio njegovo ime i prezime da izbjegne kaznu!

Pjevač i popularni folker Aco Pejović okupio je predstavnike sedme sile na jednom brodu, a tom prilikom je otkrio detalje koncerta, a potom se dotakao i noviteta u njegovom životu.

  • Ne mogu reći ko će biti gost, to je stvar iznnađenja, pa da ne bi propala, jedan mladi pjevač, sjajan lik, moj prijatelj, niko se njemu ne nada. Nikada nisam imao goste, osim u Tuzli, Sale Tropiko i momke, to je sve, u Makedoniji nisam imao, u Novom Sadu nisam imao. Beograd je veći, zaslužuje, to je grad u kom živim, a i ljudi su željni, ja sam davnih dana prestao da radim u klubovima.
  • Imamo nekih razmišljana, planova, da sam početak koncerta bude urađen sa jednim performansom, koji bi malo podsjetio na neke djelove iz filma, eto, jesam rekao dovoljno.
    Kako izgleda druženje sa Acom Lukasom i Sašom Matićem?
  • Druženja izgledaju sjajno, dok oni ne krenu da bježe, a kad krenu da bježe, ja zaključavam kafane. Šalim se… U zadnje vrijeme se slabo viđamo, jer smo svi u velikim obavezama, ali smo svaki dan na telefonu. Kad se radi o duhovitosti, Sale priča viceve, a Aca je sam po sebi je duhovit, samo da sjediš i da ga gledaš, smiješ se.
    Pojavila se vijest da se zapravo zoveš Aleksandar, mnogi to nisu znali. Kako gledaš na to?
  • Ja ne znam kako bi se Aca drugačije zvao, sigurno Milutin (smijeh). Jedino me je pokojna majka zvala kada je bila ljuta.

Da li si nekad iskoristio svoje ime da bi izbjegao kaznu kod policije?

  • U ličnoj karti, pogledaju i vide mene. Tako piše, smatraju da je Aleksandar, nije ništa čudno. Nisam ja iskoristio, ali ako je neko uvažio moje ime i prezime od gospode iz policije, to su oni na svoju inicijativu uradili, ali to nisu veliki prekršaji. Kada idem na put, idem sa Nešom. Ako me i kazne, kazne Nešu, ja se ni ne pojavljujem.

Pejović je takođe otkrio da je danas dobio licencu za upravljanje brodom, te da je sada zvanično postao kapetan broda.

(express/espreo)

Aco Pejović postao licencirani kapetan broda! Express.

drugi upravo čitaju