4 horoskopska znaka u kojima se najčešće rađaju serijske ubojice

4 horoskopska znaka u kojima se najčešće rađaju serijske ubojice

Jednako je fascinantno i zastrašujuće razmišljati o tome što nekoga tjera da počini najstrašnije zločine, a također je zanimljivo naučiti o zajedničkim osobinama nekih od najpoznatijih serijskih ubojica.

Ako su stvari poput obiteljske povijesti i problema u ponašanju u korelaciji s kriminalnim sklonostima, onda se astrologija također može povezati sa serijskim ubojicama.

Uostalom, astrologija može rasvijetliti sve različite aspekte naših života i osobnosti, pa zašto je ne bismo mogli primijeniti i na serijske ubojice?

Gledajući astrologiju serijskog ubojice, važno je napomenuti da je potrebno puno više od horoskopskog znaka da nekoga natjera da počini tako gnusne zločine. Zapravo, svaki horoskopski znak ima barem jednog rođenog ubojicu. Međutim, postoje mnoge psihološke osobine uobičajene među serijskim ubojicama koje bi se mogle uskladiti s određenim snagama i slabostima horoskopskih znakova.

Serijski ubojice obično su vrlo karizmatični jer su naučili i usavršili umjetnost magnetiziranja ljudi – to je mreža koju stvaraju kako bi privukli ljude, natjerali ih da vjeruju i potencijalno ih izdali. A nedostatak empatije, kao i ravnodušnost prema okrutnosti neke su druge uobičajene osobine serijskih ubojica.

Iako nije točno reći da je vjerojatnije da će bilo koji horoskopski znak počiniti niz ubojstava vjerojatnije od bilo kojeg drugog znaka, zanimljivo je razmotriti astrologiju serijskih ubojica i neke od čimbenika koji su zajednički njihovim kartama rođenja.

A u nastavku doznajte koji su horoskopski znakovi najčešći među serijskim ubojicama.

Riba

Promjenjivi vodeni znak Riba odgovoran je za neke od najpoznatijih serijskih ubojica u novijoj povijesti – što je iznenađujuće, s obzirom da se često smatraju jednim od najosjetljivijih i najnježnijih znakova. Ribe su poznate po svojim dubokim osjećajima, kreativnom duhu i ljubavi prema sanjarenju. Imaju prirodnu povezanost s duhovnošću, kao i gotovo psihičku razinu intuicije. Međutim, osjetljivost Riba također može uzrokovati da se vrlo lako povrijede.

– Ribe serijski ubojice su notorno mračne i odvojene od stvarnosti, a mnoge od njih također koriste okultne prakse u svojim ubojstvima. Također vidimo veliki trend zlouporabe supstanci prije nego što počine svoje zločine, rekao je astrolog Shawn Engel za Bustle.

A najozloglašeniji serijski ubojice rođeni u znaku Riba su Richard Ramirez, John Wayne Gacy, Aileen Wuornos, Donald Henry Gaskins i Dennis Rader.

Blizanci

Promjenjivi zračni znak Blizanci poznat je po brzom razmišljanju i oštrom razgovoru, a njime vlada komunikacijski planet Merkur. No u slučaju ovih serijskih ubojica rođenih u znaku Blizanaca, moguće je da im je njihov šarm pomogao da se zbliže sa žrtvama i lakše sakriju svoje zločine od drugih.

– Budući da su Blizanci znak blizanaca, mnoge serijske ubojice u ovom znaku žive dvostrukim životom – rekla je Engel.

Blizanci nisu nepošteni, ali njihovo poznavanje riječi i sposobnost razmišljanja mogli bi im pomoći da brže i uvjerljivije od drugih smisle isprike ili objašnjenja. Ako su spremni lagati ili uljepšati istinu kako bi se izvukli, možda će im biti lakše prevariti svoje žrtve.

Poznati serijski ubojice rođeni u znaku Blizanaca su Peter Sutcliffe, Jeffrey Dahmer i David Berkowitz.

Strijelac

Strijelac je promjenjivi vatreni znak koji cijeni slobodu, putovanja i znanje. Strijelci su željni uzbuđenja i poznati su po tome što su spontani i riskiraju.

Međutim, ponekad avanturistički duh Strijelca može dovesti do nepromišljenosti. Neki od najozloglašenijih ubojica Strijelaca, poput Teda Bundyja i Larryja Eylera, putovali su preko više nacionalnih granica kako bi počinili svoje zločine.

– Serijski ubojice Strijelci su kaotični i dosta putuju. Primjerice, Ted Bundy je ubijao u sedam američkih država – rekao je Engel, dodajući da je Eyler priznao da je počinio ubojstva u pet različitih država.

Osim njih, poznati serijski ubojice rođeni u znaku Strijelca su i Dennis Nielsen te Rosemary West.

Djevica

Promjenjivi zemljani znak Djevica poznat je po tome što je vrlo pozoran, orijentiran na detalje, organiziran i uredan – što sve Djevice čini ljudima koji vole pomagati. Međutim, te iste osobine teoretski bi im mogle omogućiti temeljitije planiranje zločina i učinkovito prikrivanje zločina.

Djevicama vlada logični Merkur, što ih čini prirodno dobrima u planiranju, raspoređivanju i mapiranju detalja svega što rade – bez obzira jesu li njihovi postupci altruistični ili ne.

– Serijske ubojice Djevica su izuzetno pedantne. Ili znaju prikriti tragove dugom karijerom ili svoje žrtve prikazuju na način da šalju poruku – rekao je Engel.

A najpoznatiji serijski ubojice rođeni u znaku Djevice su Albert DeSalvo, Richard Angelo, Ed Gein i Gerald Stano.

Izvor: RTL

Blizanci, Strijelci i Jarci čekaju najbolje proljeće ikad, nadolazeći mjeseci promijenit će im živote


luftika.rs

drugi upravo čitaju