4 horoskopska znaka koji će vam slomiti srce i ostaviti ga u prašini

4 horoskopska znaka koji će vam slomiti srce i ostaviti ga u prašini

Slomljeno srce može jako boljeti i svi smo u nekom trenutku u životu osjetili tu bol. Istina je da smo svi nesavršeni i da smo ulazili u veze s jednako nesavršenim partnerima. Međutim, ono što se ne mora dogoditi je da vam se slomi srce.

Dakle, poštedite se nepotrebnih muka i obratite pozornost na ova četiri znaka sljedeći put kada budete ulazili u emotivnu vezu.

Strijelac

Kod ljudi rođenih u znaku Strijelca nije namjera slamati srca, ali njihovi postupci nehotice često dovode do toga. Oni su u srcu slobodni duhovi koji vole iskusiti nove stvari i istraživati.

Dakle, ako ste u vezi sa Strijelcem, mogli bi vam slomiti srce jer se neće htjeti ili moći posvetiti. Kada iniciraju prekid, uporni su i nepopustljivi u tome.

Blizanci

Blizanci su individualistički znak snažnog karaktera. Lako im dosadi i vole se družiti. Nikada ne bi htjeli provoditi vrijeme sami, zbog čega bi ih njihova neodlučna priroda mogla navesti da češće mijenjaju partnere.

Nedostaje im ozbiljna povezanost s ljudima. U jednom trenutku ćete ih vidjeti kako vas obasipaju cvijećem, au sljedećem će vam se oduševiti.

Vodenjak

Cijeli život Vodenjaka vrti se oko slobode i neovisnosti. Po prirodi su koketni, zbog čega im je pomalo teško držati oči i ruke podalje od sebe dok su u vezi.

Iako su predani i odani, ponekad mogu prijeći granicu koja može utjecati na vezu. Skloni su svojim partnerima dati slobodu i prostor od njih, a to je ono što očekuju zauzvrat.

Riba

Ribe su super slatke kada su veze u pitanju, ali kada se ohlade, za njih više nema povratka. Ribe mogu povrijediti vaše osjećaje okrivljujući vas za bezbroj stvari i igrajući na kartu žrtve, zbog čega se osjećate loše zbog sebe.

Brzo mogu prijeći iz ljubavi i topline u hladne i nezainteresirane. Jednom kad dokažu da ste vi razlog prekida, to će ubuduće koristiti na razne načine da vas blate.

Ovi znakovi zodijaka imaju najduži životni vijek


luftika.rs

drugi upravo čitaju