10 GODINA SE PIŠE O NJIHOVOM RAZVODU: Saša Kapor o ljubavi prema ženi

Jedan od najskladnijih parova na estradi, Nikolina Kovač i Saša Kapor cijelog mjeseca proslavljaju 10 godina braka, a sada je pjevač odlučio da se emotivnom porukom i javno obrati svojoj supruzi.

– A šta je to – ljubav? Kad gledaš u zvijezde bez razloga i kad podijeliš žvaku i kad pokloniš cvijet i ustupiš ljuljašku u parkiću kada je na tebe red da se ljuljaš! Kad onome koga voliš daš jedan griz i kad podijeliš sa njim gumu za brisanje na dvoje i kad mu daš jedan liz! Kad nacrtaš srce i unutra upišeš vaša dva imena. Ako to nije ljubav, ja onda, stvarno ne znam šta je! – napisao je Saša na Instagramu citirajući jednog pisca uz predivne fotografije sretnog para.

A kako je započela njihova ljubavna priča, otkrio je pjevač jednom prilikom. Upoznavanje je bilo u „Zvezdama Granda“.

– Mislim da se ljudi, generalno, sretnu. A i mlada je bila. Upoznali smo se tako što se ona tada takmičila, a ja sam došao u taj neki revijalni dio. Pjevali smo duet moj i Ane Kokić “Ako ljubav nestane” i generalno mi smo to odradili kao da smo pjevali sto puta prije toga, ali prve emocije nismo prepoznali u tom trenutku – ispričao je Saša i dodao da je dvije nedjelje nakon te emisije imao zajednički nastup u jednom klubu upravo sa Nikolinom i da je zapravo od toga sve krenulo.

-Kada smo krenuli da se zabavljamo, primijetili smo da je i prije toga postojala ta neka energija. Poslije dvije nedjelje imao sam nastup sa njom i Anom Sević. Vidim ja ulazi jedna plava djevojka u crnoj haljini sa plavom kosom. Onda smo se baš upoznali, razmijenili par rečenica. Broj telefona sam uzeo od menadžera ranije, a ona tvrdi da je to sve bila fora – rekao je pjevač jednom prilikom.

(Express/Espreso)

10 GODINA SE PIŠE O NJIHOVOM RAZVODU: Saša Kapor o ljubavi prema ženi Express.


express.ba

drugi upravo čitaju